Powered By Blogger

söndag 21 mars 2010

Chrysalis minigown i royal???

Fick ett tips av Anna om att gå in och kika i Deepflings blogg.
Rusade in och vad får man se där… om inte Helena Kristensen i chrysalis minigown.
I royal!!!???
Eller är jag helt färgblind?
Detta måste undersökas! Vill ha!!!
Någon som vet något om den ska komma i royal eller…


Bilden är lånad från Deepflings blogg.

18 kommentarer:

  1. Ja, jag såg den igår. En sådan hade GÄRNA fått flytta hem här. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Visst är den fin, ja Helena med förstås :0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  3. Trist att du inte kan läsa repotaget, om du klickar på "och här är extrabilagan" fungerar det inte då för dig? Kollade nyss och det funkade för mig.

    Har man bara kunnat hjälpa en person har man nog vunnit något.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Kan det vara så att den kommer till hösten?

    Lotta

    SvaraRadera
  5. Kommer säkert till hösten eller så var det provkollektion? Hoppas på hösten för en sån och en mintgrön får gärna flytta hit. Queen of Chrysalis=) (Jag KAN inte släppa tanken på fler som du hör!Tror det blir powder härnäst!)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Ja vi får hålla tummarna att den kommer till hösten! Även om man helst inte vill tänka så långt framåt. Sommar känns betydligt mer lockande i den här kylan och regnet...

    Jeanette: hur gick det med mörkblå, hittade du? Kram!

    Livet i byn: kan vara jag som är trög men får inte upp hela texten liksom. Men tänker inte ge mig förään det funkar :o) Kram!

    Filippa: haha... vi och våra minigownar... vi måste nästan vinna VM i dårskap för det ;o) Jag saknar bara dark powder nu, och som jag saknar... Mintgrön låter absolut också som måste ha! Kram!
    Filippa:

    SvaraRadera
  7. Hihi, ja dark powder är ursnygg, jag älskar den!=) Men jag ska INTE hetsa dig till köp, haha! Jo, Daisy love hade ju på sig en dämpad mint/mossgrön på korten, och ska även komma i military. Jösses farligt o dyrt!

    SvaraRadera
  8. Haha... nädå, känner ingen hets alls... därför jag skannat varenda webshop för att hitta den... :o) farligt och dyrt men roligt roligt! Och snyggt dessutom! Missade den gröna, kolla igenom lite bilder på Hollywood.com nu, och det som slår mig är vad mycket fula kläder det finns... Och då pratar vi utanför Mollyvärlden såklart. Tur vi har smak... haha!

    SvaraRadera
  9. Men ellerhur...Anna Anka vad gör hon där liksom=)? Personer med bra smak trodde jag bara var bjudna t premiären, haha!

    Ja, DK powder finns på Nola tror jag ? För jag knep den sista 3an på Charlotte GBG. Annars inte så många som har den färgen?

    SvaraRadera
  10. Aha, det var DU som snodde den... Jag tvekade aningen för länge och så var den borta. Jaja, kul att det var du, då känns det mycket bättre, för då kom den i rätt händer i alla fall!
    Ja till exempel vi borde ju varit där och visat upp vad bra klädsmak är... haha :o)

    SvaraRadera
  11. Hihi, japp jag såg att de var slut efter jag köpt den så det var jag! Men ellerhur, varför var inte vi bjudna liksom?! Anna Anka hade väl satt drinken i vrångstrupen om hon sett alla gaddar, haha!

    SvaraRadera
  12. haha... ja hon hade förmodligen satt sitt eviga kvackande i halsen om vi glidit in där. Kanske därför vi inte var bjuda, de ville inte riskera en mer uppretad anka än vanligt...

    SvaraRadera
  13. Tack för alla dina fina ord gulliga du! Jag blir så rörd över dem och kan bara tacka ödmjukast. Jag vet att det är så ibland, det går upp och ner som allt annat, men visst önskar man att man hunnit mer. Men sedan är det ju den där lilla egentiden man verkligen behöver också. Vi måste ta det lite lugnt med. Du också. Du verkar ha det stressigt värre. Kram på dig vännen!

    SvaraRadera
  14. Kom inte iväg förrän idag och då fick jag ha med mig barnen. Maken blev nämligen sjuk i natt. :( Vet inte om det är vks. Jag ska få denna i födelsedagspresent nästa helg. Så jag får vänta tyvärr. Lovat sonen att 'glömma' att vi köpt den. :D
    Saknar du mer än härligheten som jag köpt av dig? ;)
    Kram

    SvaraRadera
  15. Visste väl att du skulle tycka om den, visst är den ljuvlig?! Vill ha!!!!!

    SvaraRadera
  16. jag är inspirerad av den bilden till min kvällsoutfit på OM-träffen på lördag. Ska köra en småbarnsmamma variant... ha ha ha! Kramar

    SvaraRadera
  17. Jag tror att det kan vara en i rouge med dålig färgåtergivning. Men snygg snygg snygg är den. Ha en härlig dag!

    SvaraRadera