Powered By Blogger

fredag 26 mars 2010

Viktigt meddelande till Mollyträfftjejerna & dagens

Här sitter jag. I Skåne. Medan många av er redan är i, eller i alla fall är på väg till, da hufvudstad för Mollyträff.
Avis? Det kan ni ge er på att jag är. Rent ut sagt som fan!

Men har ju min egen träff med fantastico Linda om fyra veckor. Först tatueringsmässa i Norrköping och sedan tokshopping. I Stockholm.
Som jag längtar! Kommer dock att vara supernervös innan vi träffas, för tänk om hon tycker att jag är helt dum i huvudet, inte alls gillar mig… hilfe!…
Håller tummarna att det går vägen. Att hon i alla fall gillar denna tant så pass att hon åtminstone står ut en helg i mitt sällskap. Och att hon fattar vad jag säger, på bräkig skånska… :o)

Nu till det viktiga meddelandet till alla er Mollyträfftjejer: självklart hoppas jag att ni har skitkul, vilket jag är helt säker på att ni kommer att ha.
Och jag förväntar mig inget annat än en massa bilder!
MEN.
Snälla lämna i alla fall liiiite kvar i butikerna så att jag och Linda kan komma hem med smått överlastade Mollypåsar vi också… Okej?

Nu till dagens, som är två favvoMollysar som hängt med länge och som oftast kommer fram i kombination. Vet inte vad något av de båda plaggen heter.
Men så här ser de ut:


Tillbaka till matlagningen... Kram!!!



11 kommentarer:

  1. ha ha ha... jag kan lova att jag inte ska köpa riktigt allt... lämnar några trasor till dig(; Önskar att du kunde va med! KRAM

    SvaraRadera
  2. Hmmm... trasor är väl inte vad vi tänkt oss... vi är väl mer inne på plagg som passar de sofistikerade lantisar vi är!
    Lova att ha skitkul för mig också!!! Är så glad för din skull att du kom iväg! Massa kram!

    SvaraRadera
  3. Skojar du eller?! Jag gillar ju dig som en galning redan och kan inte tänka mig nåt annat IRL heller, om du inte genomgår en personlighetsförändring samma dag! Du är alltid snygg och jag är grön av avund över din tunika i dag. Jag har span på en på T! KRAM

    SvaraRadera
  4. Vi får hålla varandra sällskap i skåneland :D
    kram på dig

    SvaraRadera
  5. Linda har som vanligt svar att hämta i sin egen blogg... Håller tummar på spanet! Den är mycket finare irl... Kram!

    Villa: vi får väl göra det. Vilket egentligen inte är helt fel eftersom våren är här! Höll på att svettas ihjäl i min vinterjacka idag. Kram!

    SvaraRadera
  6. Nej det är inte den nyblivna mamman som ska med till tatueringsmässan, utan min sladdis-syrra som är 20 år gammal. Jag tänkte att vi ska hitta nån gaddad hunk åt henne där;) Skojade med morsan och frågade henne vad hon skulle säga om Ann-Sofie kom hem med en kille som är gaddad överallt utom i nyllet. Då säger min söta mamma "jag har inga fördomar"! Gullemorsa:) Kram!

    SvaraRadera
  7. Odd Molly maken kommenterar... Jag har en polare som heter håkan... Han är rätt kul...

    SvaraRadera
  8. OBS! det förra var maken som skrev... när jag gick på toaletten...
    Nu är det jag: klart vi hittar någon hunk, den omnämnda Håkan har dock hela ansiktet fullt av klotter... kanske inte helt rätt...

    SvaraRadera
  9. Ha, ha kanske blir lite fel! Skulle dock vara lite kul då syster nummer 4 är präktig som få och skulle få slag om det dök upp en fullklottrad svåger;)

    SvaraRadera
  10. Kommer sakna dig!!!! Lovar att inte shoppa allt:) Är pank men glad ändå....

    kramar

    SvaraRadera
  11. Rara skånetös,
    LOVAR LÄMNA KVAR NÅGRA GOBITAR till er båda ;D Tack för fina ord på bloggen! Du är en toppenpingla och nästa OM-träff är jag övertyggad om att du kommer att vara med!!
    STOR KRAM!! Lovar ta en massa bilder och så har vi ju Malenamis fotograferande make så det ska nog bli bra!!!

    SvaraRadera