Powered By Blogger

tisdag 23 mars 2010

Sömmar på glid

Söta Filippa upptäckte det på sina. Coola Linda också.
Att deras chrysalis minigown spruckit i sömmar i själva kjolen.

Nu har jag förstoringsglasgranskat mina. Och känner mig riktigt lyckligt lottad som inte kan se en enda söm på glid.
Men man blir ju ändå nojjig.
Vågar jag använda utan att mina går samma tragiska öde till mötes…

För jag har två spoilers som spruckit som tokar på lite olika ställen. Det började med en liten dragning i sömmen och nu ser de ut som på bilden i ett flertal sömmar.
Trodde att det var jag som är för fet, men kanske är det inte så trots allt…

Fler som har råkat ut för samma problem med spoilers eller minigown?

Nu är det dags för dusch och sedan jobb. Återkommer med en dagens, troligast inte förrän i kväll.
Ha en bra dag! Kram!

8 kommentarer:

  1. Jag har tre spoilers som drar sig i sömmarna. Jag har inte köpt för liten strl och två spoilers har jag knappt använt (2-3 ggr). Såg en säljare på Tradera som sytt på tyg på sömmarnas insida för att förstärka upp, hjälper det? Har även pratat med en kompis som är textilingenjör om vad detta beror på. Jag förslog att sömmarna vad sydda med fel tråd alt fel nål för siden. Min kompis visste inte vad som är problemet men sa att det även skulle kunna bero på att tyget helt enkelt är för dåligt.

    SvaraRadera
  2. Ja jag deppar här fortfarande, hittade ett plagg som jag älskar och kan kombinera till tusen...men med trasigt tyg för 1100kr är det inte så hett... Tänk om det är som vivi säger, att det är dåligt tyg=(? 1100kr och dålig kvalité låter inte bra. Väntar idag på svar om hur vi ska göra med dem.
    Trist är bara förnamnet!
    kram

    SvaraRadera
  3. NEJ skit också!!! Jag som precis tog mina sista surt förvärvade kronor och köpte en chrysalis minigown... om den strular blir jag knäpp!!! Kramar

    SvaraRadera
  4. Japp min Spoiler undress har dragit sig i sömmen vid bysten, inte kul alls!!:-( I butiken där jag köpt den sa de att siden gärna gör så och inte bara på OM plagg. Jag fick gärna reklamera men de är inte så lätta att få tag på och det syns inte jättemycket men trist är det!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  5. Har inte sett något ännu på mina. Får väl ta och syna dem i sömmarna ordentligt. Riktigt surt iaf.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Riktigt trist, jag tycker inte man ska behöva acceptera detta men vad gör man när man älskar plagget i fråga och det inte finns flera att få tag på. Och even so så sker kanske samma sak med nästa plagg.

    SvaraRadera
  7. har visat upp min svarta idag för butiken jag köpte den i och det var antingen reklamera eller en helt ok rabatt som erbjöds. jag älskar den ju så valde det sistnämnda och är nöjd med det, måste bara ut o leta tunn nål och sätta mig o sy alla sömmar...

    väntar svar från charlotte gbg där ja köpte den bruna oxå.
    hoppas de är lika trevliga när man reklamerar som de är när man handlar där....annars blir jag sur!

    har även ringt pondus idag där jag köpte min appeteaser dress, som är hålig innan jag ens använt den, ska få rabatt där med!
    jag ska aldrig mer laga nåt i det tysta, alla fel ska fram! om får skärpa sig nu, ca varannan vara ja köpt nu har varit undermålig....

    SvaraRadera
  8. Jag har en Chrysalis Minigown i varje färg, använda en hel del inte en enda spricka någonstans på någon. Inte någon av mina plagg i spoiler-serien hellre, och de har ju fått hänga med ett bra tag.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera