Powered By Blogger

torsdag 18 mars 2010

”Lika bra att du lägger ner”

Jag fick ett mail i dag, där det stod:
”Hur kul tror du att din blogg kommer att bli nu när du ska sluta köpa nytt? Skittrist förmodligen. Lika bra att du lägger ner om du tänker nöja dig med det du har”.

Den anonyma (förvånade?) skribenten syftade till mitt inlägg i går kväll som jag döpte till Shopstopp – ja tack!

Och jag kan inte låta bli att undra; måste plagg vara nya för att vara intressanta?
För mig handlar bloggtittande till stor del om att få inspiration till nya kombinationer. Sådant jag inte själv tänkt på att tota ihop tillsammans. Och det gäller oberoende av om tjejernas plagg är sprillans nyinköpta eller har hängt med dem länge.
Det handlar även om att bry mig i både de andra Molly-tjejernas glädje och mer sorgsamma stunder.
Oavsett om det handlar om plagg eller livet utöver det.

Och när det kommer till att nöja sig så hänvisar jag till vackra och supersmarta DrMolly. Som tidigare i dag hade ett inlägg som jag skriver under på till tusen procent!
Här tar jag mig friheten att dra ut ett citat:
”Jag tror att man kan va nöjd och samtidigt drömma och planera för mer, större, mindre, nyare, äldre osv. Den dagen jag är helt nöjd med allt måste va otroligt tråkig... För jag älskar jakten, planeringen, drömmarna och diskussionerna. Vägen är målet!”.
Läs gärna inlägget i sin helhet här, för det är grymt bra.

Och vad jag vill ha sagt med det är precis det jag sa igår:
”Jag kommer fortfarande att vilja ha. Men nu med lite mer distans framåt och samtidigt med en mer uppmärksam koll i backspegeln”.
Som är den här:


En del av min Molly-garderob.

Frågor på det?


 

16 kommentarer:

  1. Största nöjet med att läsa Molly-bloggarna är ju faktist att man får se både nya och gamla saker i olika kombinationer som man inte kommit på själv. Dessutom är det mer än bara kläder det handlar om, jag personligen tycker att folks vardagsliv är jätteroligt att läsa om. Det är väl så att handlandet sticker i en del människors ögon helt enkelt....Kram igen!

    SvaraRadera
  2. Hei,
    jeg vil svært gjerne se ulike kombinasjoner av eldre klær. Det er jo det de fleste av oss har mest av :)
    Jeg er ikke så flinmk til å finne fine kombinasjoner selv, så det setter jeg pris på å se i blogger.
    Hilsen ingrid

    SvaraRadera
  3. Kan tänka mig att ni bloggare får en del knasiga mail/kommentarer. Trist! Å såklart alltid anonymt=) Fegisar hihi
    jag kommer iaf läsa din blogg ändå, är ju faktiskt en tjusning att se gamla o nya plagg blandas!
    kram

    SvaraRadera
  4. Förstår inte folk som orkar skriva ett sånt inlägg och dessutom är för fega för att skriva dit sitt namn.
    Jag känner precis som du, man behöver inte köpa nytt hela tiden, det räcker att drömma och njuta av de plagg man redan har!

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Ok, då får väl den läsaren välja något;)
    Vi andra som gillar att läsa dina underbara inlägg fortsätter njuta av det!!!

    massor med kramar

    SvaraRadera
  6. Jag kommer att läsa oavsett vad du skriver om :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. att folk orkar komma med sura kommentarer! Jag är verkligen förundrad, tänk med den lilla tiden man har bestämma sig för att sätta sig ner och skriva ett negativt mail till någon man aldrig träffat och sen känna att sig nöjd! Jag slutar aldrig att förundras över oss människor!

    Med det sagt, jag slutar inte läsa, skiter helt i om folk vars bloggar jag läser köper nytt, gammalt eller inget! Jag läser ändå!

    Stora kramar!

    SvaraRadera
  8. hmm... sådär svenska i det inlägget, du fattar vad jag menar... (;

    SvaraRadera
  9. uschhh!!! Hemska människa. Tack snälla för din kommentar hos mig! Blev själaglad kan jag säga och detsamma! Ser fram emot att få ge dig en bamse kram!! Kram

    SvaraRadera
  10. Hei, vil bare si at jeg er forskrekket over hva enkelte kan få seg til å si/skrive.Personlig liker jeg å se forskjellig kombinasjoner og det er en fryd med dere alle odd molly bloggere :-) Kommer til å fortsette å lese!
    Sissel

    SvaraRadera
  11. Hej, jag läser din blogg emellanåt! Så även igår o tyckte det var så klokt o befriande att läsa! Jag har sagt samma sak. Berättade för min man tidigare idag o berömde just dig!! Jag lämnar avtryck lite här o där ibland. Skulle nog bli oftare om mina händer tillät (värk). Jag fortsätter självklart fortsätta läsa din o andras inspirerande bloggar! Kram

    SvaraRadera
  12. Men jisses hur folk orkar hålla på?! Även om huvudinnehållet i bloggarna är just Odd Molly så finns det väl mer än ett par meter tyg i olika kombinationen bakom människan som skriver.

    Du verkar dock inte ta åt dig för mycket, vilket är den bästa medicinen, det är bra! Ha en trevlig helg och KRAM till dig! :-)

    SvaraRadera
  13. Det kan ju knappast vara en seriös kommentar. Skaka av dig den och le åt saken. Din garderob är underbar som den är!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  14. Jag har inte ett enda OM-plagg och är ärligt talat alldeles för snål för att shoppa för mycket, jag kombinerar mest runt på gammalt skrot. Att jag läser den här och många andra OM-bloggar är helt enkelt för att ni är min guldkant! Jag ÄLSKAR din garderob och hur du visar olika kreationer och drömmer om nya saker- och jag lovar att både dina inlägg och din garderob räcker för att hålla mig trollbunden ett bra tag till.

    Keep on bloggin´ bruden- du är bra på det=)

    SvaraRadera
  15. Dumma kommentarer låter jag rinna av mig som en skånsk gås (;-).....strunta i det, finns en massa dumma människor överallt. Skulle man köpa allt man gillar skulle man ju gå i konkurs oavsett inkomst. Jag gillar dina fina kombossar och jag gör likadant i min blogg. Dessutom behöver man inte köpa allt för att kunna tipsa om fina plagg och kombinationer.
    Tack för fina kommentarer hos mig!
    KRAM

    SvaraRadera
  16. Äsch - det är någon som gillar konsumtion mer än kärleken till att kombinera och mixa.

    Du är toppen som du är!

    Önskar fin helg!
    KRAM

    SvaraRadera