Powered By Blogger

lördag 27 mars 2010

Fett oväntade habegär

Det kan ha att göra med mitt shopstopp som nu är en bra bit på väg mot vecka två utan klick. Vecka två av grav abstinens måste tilläggas.
Det kan också ha att göra med ûbervackra Molly-Holics provning av sommarkollektionen. För även om hon inte provade just de som jag inte kan släppa blicken från just nu, så inspirerade hennes vackra uppenbarelse till att jag körde ögonen rakt ner i sommarplaggen på nytt.

Och kom ut på andra ändan med fett ha-begär efter de här båda:

Wigwam shirt


Skip-a-beat top

Hur gick det till liksom…
De här fanns ju inte ens på kartan att ha minsta chans att hamna hos mig… Lampskärmsfransar och genomskinligt är ju inte jag någonstans.
Så jag säger som snyggingen Linda uttryckte det igår: Mobba mig inte nu…

Ösregn över Skåne i dag men tänkte försöka trotsa det och ta mig ut på stan för att spana om någon av de två Mollybutikerna fått in något från sommaren.
De ligger i varsin ända av stan så förmodligen blir det bara den ena om inte regnet drar bort.
Inte shoppa, bara för att få irl-koll inför Stockholm om fyra veckor.
Inte shoppa, inte…
Någon, förutom jag själv, som tror mig?

5 kommentarer:

  1. Jag har köpt Skip-a-beat top, den andra tycker jag också är superfin. Tror med säkerhet att den också så småningom får flytta hem till mig.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Vad kul, då ser jag fram emot att få spana på den hos dig sen! Sköt om dig! Ha en bra dag och Kram!

    SvaraRadera
  3. Ha, ha! Dissade Skip-a-beat top jag med för några veckor sedan. Till min stora skam har jag kikat på den Folk Malmö;) Jag säger ju att jag är schizo! Kram gumman!

    SvaraRadera
  4. Wigwam shirt är underbar! Jo, jag har klickat, frågan är bara hur storleken är den här gången. Kul att du gillade min "våruppdatering"!

    SvaraRadera
  5. Haha... vi bara måste ju vara systrar av något slag eftersom vi får lika psykotiska idéer samtidigt... ;o) Kram!

    Regina: då räknar jag kallt med att få se den hos dig sen. :o) Om storleken funkar vill säga för det kan man ju aldrig vara säker på nu för tiden! Funderar också på att våruppdatera min blogg men fattar ju noll när det gäller teknik så vi får se om jag får till det. Kram!

    SvaraRadera