Powered By Blogger

söndag 7 mars 2010

Jakt mitt i köpstoppet

Första veckan med köpstopp har gått kanon, inga klick, inga irl-köp. Är riktigt stolt över mig själv.
Men shit vad trist det är att inte ha paket på gång.
Och så himla shoppingsugen man blir av att veta att man inte ska…
Plagg man inte ägnat så många blickar tidigare blir plötsligt högintressanta.
För att inte tala om hur det rycker och drar i hela kroppen efter att få lägga beslag på min absoluta dröm-Molly för tillfället.

Kettle coat lila stod i topp på önskelistan. Tyvärr gick ju den aldrig i produktion, ett knäckande avslöjande.
Men efter att ha haft den röda som möjligt alternativ är det nu den mångfärgade som sedan några veckor tillbaka har slagit sig in och tagit mina hetaste drömmar i besittning.

Så var det ju det här med priset. 4300:-… Men jag har sålt av lite och ska skanna garderoben på ännu mer att omsätta i pengar idag.
Problemet är bara att när jag nu sitter och letar efter den i webshopar (man vill ju ha koll på var den finns när köpstoppet upphör och om pengarna plötsligt finns där…) så verkar den inte finnas kvar i storlek 2 någonstans.
Shit!
Sedan slår det mig att jag inte vet hur den är i storlek, kanske ska jag ha en större…
Någon som har den och vet, har ni samma storlek i den som ni brukar eller har ni gått upp, eller ner?

Nu ska jag fortsätta plöja runt i webshopar… Ses sen!

17 kommentarer:

  1. Ja, det är så himla trist att inte ha några paket på G eller nåt, en vecka lyckas man typ hålla sig sen klickar man lik förbannat=)
    Usch är man beroende då?!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha... jag känner mig absolut beroende just nu, helt abstinentig... Och hittade kettle coaten dessutom, så det får bli att överge datorn för ett tag, för just nu känner jag att jag inte kan ta ansvar för eventuella handlingar ;o) Stor kram!!!

    SvaraRadera
  3. Känner igen mig, föll till föga i alla fall och köpte Magnolia Dress i rouge. Bad bad girl!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Håller med dig den är superläcker och hade gärna fått flytta hem till mig. Men jag tycker den är ALLDELES för dyr! Den kommer bli perfekt på dig!!!!
    Jag gör som på träffen: klickar ingenting för jag kan inte välja. Ska ha en Grandmas när jag bestämt färg.
    Ska hålla utkik på Tradera, vi drar samma storlek.

    kramar!!!

    SvaraRadera
  5. Inte fan glömmer jag! It´s mine!!!!För ett hyfsat pris tycker jag:) När det gäller Kettle Coaten så är den mångfärgade finare än både den röda eller lila(min åsikt)Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag har också en break faktiskt och känns tvärtom lite skönt. Har shoppat lite kläder till barnen och man får sig verkligen en tankeställare när man köper 4 jeans och 5 Tshirtar på P.op som räknas som "dyra" för mindre än vad en Molly kostar! :0 1200 kr!! Vet inte om jag är mättad eller om jag är i en svacka, men just nu verkar inte 1500 kr för en blus lika lockande längre...

    SvaraRadera
  7. Ingrid: åh, den är fin, svårt att få grepp om den på produktbilden bara, ska bli kul att se den på dig! Kram!

    Fengxu: ja den är ruskigt dyr... Grandmas är ju ett alternativ. Tror du passar i precis vilken färg som helst. Den svarta och den röda är mina personliga favoriter. Ska bli kul att se vilken du väljer. Kram!

    Linda: och den passar till mer. Grattis till ditt klick, eftersom det var jag som tipsade så är det ju mitt fel och inte ditt att köpstoppet gick åt skogen, och då räknas det ju inte eller hur ;o) Kram!

    Sanni: ja det är sjukt lätt att bli fartblind bland Mollys prislappar. Siffrorna på dem är inte alls lika avskräckande som med så mycket annat. Skrämmande egentligen!Skönt att inte känna sug, jag hoppas att jag också hamnar i det tillståndet. Kram!

    SvaraRadera
  8. Kul! Så du fick tag på en kettle! den är supersnygg men jösses vad dyr=)! Jag skulle INTE handla nåt förrän nästa släpp, men på 2 dagar har jag lyckats klicka hem en atlas halterneck, scarf scarf och vita converse. Baaaad girl, haha!

    Nyfiken på kettle sen, du mååååste visa bild. Kram!

    SvaraRadera
  9. Filippa: Nix jag har INTE klickat på den. Bara hittat den i en webshop. Jag tog tag i disk och köksstädning istället. Fick för mig att det skulle få mig att glömma den. Snacka om att lura sig själv. Vill, vill, vill!!! men ska inte... Fast shit vad svårt det är...Kram!

    SvaraRadera
  10. Åh jag förstår ditt dilemma för den är ju fantastiskt snygg! Jag råkade svara på storleks frågan and Full emb. smock inne hos Linda. Snacka om att vara snurrig i billen. :/ Ja den är ju rymlig. Jag har 1:a i den bruna och en 2:a i färgen royal. Det som skiljer dem åt är att den bruna känns liiiite tightare i ärmen alltså gummibandet som sitter runt ärmen. Nu får jag lulla tebax till Linda och förklara mig.... :D
    Ha en skön söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Kettle caot finns visst i lila. Men den var riktigt svårfunnen. Jag köpte min från Danmark. :-)

    SvaraRadera
  12. Såg just att den modell du söker finns hos Redhe of Sweden.

    SvaraRadera
  13. Visst är det tufft med köp stopp ibland men ja lite skönt med. Landa i allt fint man har. Men ändå suckar jag varje morgon o har inga kläder att ta på mig. fniss....

    Kramar

    SvaraRadera
  14. Jag såg att den hängde på Milk & Honey och på NK den du är ute efter. Så inbilla dig inte att du slipper undan ett köp haha.... Och den är normal i storlek. Den töjer sig lite så du ska ha storlek 2. Kram

    SvaraRadera
  15. Jo visst tror jag att jag såg den igår på Matilde i Stockholm...

    SvaraRadera
  16. Varför köper du den inte från USA? Vet att den finns på Fitts & Co, men är osäker på vilka storlekar som är kvar...
    Köpte min röda från Deepfling och "sparade" ca.1000 kr :)
    Vet att en del inte är nöjda med Fitts & Co, men för mig har det alltid funkat hur bra som helst och jag har handlat mycket därifrån!
    Snabba svar på mail och alltid lika trevliga.

    Tack för en inspirerande blogg, besöker den ofta men är dålig på att kommentera...

    Anette

    SvaraRadera
  17. Anna: nu fattar jag ingenting... du har den lila! jag mailade Odd Molly och de var de som sa att den inte gått i produktion... skumt värre... Var hittade du den? Kram!

    Katinka: haha... nä man kommer sällan undan när det är dröm-Mollysar som är på tapeten ;o) Kram!

    Anette: tack för tips! Ska kolla. Kram!

    SvaraRadera