Powered By Blogger

söndag 14 mars 2010

Ingen gris i säcken

Tjohooo! Jag överlevde Ikea!
Vi har fått ett ryck och håller på att fixa och dona en massa hemma. Kom på att vi behövde lite förvaringsjox så vi tog oss ut till Ingvars näste i dag.
Ett idiotuppdrag en söndag eftersom det brukar vara överbelamrat med folk. Och att bli runtknuffad av en blandning av stresshoppande människor och lullande dito är definitivt inte min grej.
Och jag hade rätt, det var som en enda stor hönsgård.
Men det gick ändå hyfsat bra. Vi kom ut därifrån med livet i behåll och de prylar vi ville ha.
Och självklart lite till.

Bland annat en rosa lampa som maken valde!
Och ”bloggspeglar”. Har ingen bra spegel där jag själv kan plåta mina dagens outfit. Vill bara ha billigast möjliga efetrsom det lutar starkt åt att de kommer att bli placerade på insidan på något av de större köksskåpen. Plats är nämnligen minst sagt en bristvara i vårt lilla råttbo.

Man kan ju inte köpa grisen i säcken så jag var ju tvungen att testplåta. Med en liten kamera jag inte alls är van vid så det här är den enda någorlunda skarpa bilden:

Dagens outfit

Mollysar:
Nylon Parker Coat chocolat
Livealot blouse dark red
Chrysalis minigown rouge

Icke-Mollysar:
Cremefärgad sjal med spets, ingen koll på märke
Jeans från Gina Tricot
Höga mörkbruna stövlar, märke; Pakros

Var även en snabbsväng inom köpcentrat som ligger bredvid, där jag köpte en liten sak jag tänkte lotta ut här i bloggen med en tävling.

Återkommer med det senare.
För jag mår helt skumt så jag känner att jag måste gå och lägga mig en stund nu.
Kanske fick jag eftersviter av Ikea trots allt…

4 kommentarer:

  1. Hi hi, jag känner igen det där med bloggspeglar, jag var själv på IKEA igår och köpte en! Vilka konstiga behov som uppstår när man börjar att blogga :-)

    Jag har en liten fråga till dig. Jag ser att du har en chrysalis mingown på dig. Hur är dessa storleksmässigt? Har du samma storlek på den som i suiteheart mindress och spoiler underdress?

    SvaraRadera
  2. Det är ett fullt normalt beteende att prova bloggspegeln innan köp.(Jag gjorde det också)Vart hittar du alla snygga sjalar förresten?!Krya på dig stumpan! Kram

    SvaraRadera
  3. Lika snygg som vanligt! :) Skönt att ni överlevde IKEA, en söndag är inte att rekommendera nej. SKönt att få ordning på torpet. :)
    Kramisar

    SvaraRadera
  4. tror inte 10 vilda hästar frå mig till IKEA en söndag igen!!! Fy vi var där för några veckor sedan, blää så mycket folk.

    krya på dig
    kramar

    SvaraRadera