Powered By Blogger

söndag 14 mars 2010

Någon som bor i Stockholm?

Jag och underbara fantastico Linda och hennes syster ska stråla samman i Norrköping om ett gäng veckor.

När vi insåg att det bara finns en butik som säljer Mollysar där så utökades vår träff till en roadtrip.
För det bär även av till Stockholm.

Molly-butiken på Humlegårdsgatan är vårt självklara förstadrag.
Eftersom vi bara kommer att ha några futtiga timmar att spendera i huvudstaden så undrar jag nu om någon som bor i Stockholm kan tipsa oss om någon mer butik att Molly-frossa i?
Eller om vi lugnt ska stanna i Molly-butiken, för där måste det ju finnas allt, eller?

Dagen för vårt äventyr är lördagen den 24 april.
Kanske någon som har lust med en opretentiös fika med tre lantisar?

9 kommentarer:

  1. Mathilde i PK-huset på Hamngatan har sjukt mycket Mollysar. Faktiskt så tar OM-butiken inte in allt som släpps, enligt utsago från en anställd. Mathilde finns även på Biblioteksgatan och ni går förbi där när ni går mot PK-huset (om ni väljer den vägen). Sedan finns det en liten OM-hörna på NK och en avdelning på Åhléns. Se där, där har ni er Molly-walk!

    Jag vet inte om jag är hemma den helgen, men om jag är det och inte har ngt för mig så finns risken att jag hänger med på en fika :o)

    SvaraRadera
  2. Mollyista har föreslagt en sjukt bra mollywalk så jag hänger gärna med på en fila bara jag är hemma i stan. När ska er road trip gå av stapeln?

    SvaraRadera
  3. Tusen tack Mollyista! Då har vi full koll. Känns dessutom som om vi ska kunna hinna allt eftersom det är hyfsat nära. Om jag inte är helt fel ute och snurrar. (Har bott i Sthlm men det var en massa år sedan.)
    Kul om ni är hemma och vill fika vi kan ju se och styra upp när det närmar sig. Det är ju inte förrän 24 april. Kram till er båda!

    SvaraRadera
  4. Hej igen! Jodu, igår var en bra dag och ännu bättre kväll så jag har tom lite skallebang. ;) Ska dra ut o gå med lilla Elton strax måste bara hitta solglasögonen. Haha!
    Det är ju gott om tid till 24/4 - tänk - då kanske det tom är vår!!!
    Kramkram!

    SvaraRadera
  5. Har själv funderat lite kring det här. Kommer att göra ett inlägg jag med senare i hop med Dagens Molly. Vi hade det bra i går! Skitmatch var det men i övrigt kanon. Jävlar vilken Mollybutik det fanns i Karlstad:)KRAM!

    SvaraRadera
  6. Lyllos er som får åka, jag får gona mig här i ödemarken istället. Åker kanske till Mallorca i början av maj och hälsar på mina föräldrar. Där i Palma finns en Odd Molly butik. Är väl det närmaste jag kommer real shopping så att säga.

    Skicka gärna våren hit till mig, 1 1/2 meter snö lär ta tid att smälta...Drivorna är väl 3 meter höga. Ja du kan ju tänka dig!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  7. Hej! Jag var i Stockholm för några dagar sedan, och jag tyckte att både Matildas och Åhléns hade ett bra sortiment..
    kram

    SvaraRadera
  8. Wink i Sturergallerian kan ni ta på vägen när ni lämnat om-butiken och ska till Mathilde.

    SvaraRadera
  9. My Molly Oddities: det MÅSTE vara vår då. För den är helt klar på gång här i Skåneland. Så om den inte hittat till 08-område till dess så lovar jag och svär att ta den med mig ;o) Kram!

    Ingrid: Jo fy tusan vad jag kan tänka mig... INTE avis! Mallorca låter perfekt! DET är jag däremot lite avis på. Kram!

    Chatarina: Tack snälla!!! Kram!

    Vivi: kul att se dig här!!! Tänkte faktiskt på dig när vi bestämde oss för att sväva iväg till huvudstaden! Maila mig om du vill så jag vet exakt var jag hittar dig i Sturegallerian. Stor kram!

    SvaraRadera