Powered By Blogger

måndag 22 mars 2010

Dagens 2 – tre felnyanser spets & lite royal

Efter en natt av skumma mardrömmar vaknade jag på tok för sent i morse. Ryckte kläder i nästintill mörker, plagg som jag i mitt huvud fick för mig skulle funka ihop.
Kastade dem på mig och rusade till den kallande plikten.

Där jag efter ett tag upptäckte att jag inte bara hade 3 nyanser spets på mig. Jag bar dessutom runt på 3 nyanser spets som inte ens den färgblindaste skulle få ihop nyansmässigt!

Fast då var det ju redan lite för sent så det vara bara att låtsas som ingenting.
Kan man bara skratta åt sina dåliga val, sträcka på ryggen och knalla runt med uppsynen av att ha värsta modekollen så kommer man oftast undan med det också.
Och eftersom jag inte blev vare sig bespottad eller stenad en enda gång så gick det vägen i dag också.

Dock tog jag inte hem min jobbkamera och maken hade vår egen med sig till sitt jobb så det blev inga bilder i nya spegeluppsättningen som utlovat.
Han tog istället dessa, lutande tanten i Skåne-bilderna, när han kom hem.


Dagens Mollysar:
Angora Long Mix Cardigan, royal
Fields of Lace, chalk

Dagens icke-Mollysar:
Spetssjal av modell gammal trotjänare
Underklänning från HM
Jeans, Gina Tricot
Stövlar, same as alltid

Ha en bra kväll! Kram!

4 kommentarer:

  1. Men det är ju det som är charmen med dig och dina outfits! Du får kläder att rocka ihop som de hade spärrat in mig på psyket förr!! nää You go girl!!!

    SvaraRadera
  2. Håller med sannibus fullständigt! KRAM!

    SvaraRadera
  3. Haha... ni är för söta! Att jag inte blir inspärrad beror enbart på att inspärrarfolket har insett att jag är ett hopplöst fall. :o) Massa kram!!!

    SvaraRadera
  4. Hahahaha...skrattar gott åt era kommentarer. Håller md Sanni bus till punkt och pricka!! Supersnygg är du oavsett blandning av olika färger m m. :)

    Men inte ska du behöva känna det som så att du måste kommentera, ta det när du har tid. Jag sitter bara och gråter floder. Hahahaha SKOJA!!! Som sagt man tar det när man har tid.

    Kram! Du rockar fett!!

    SvaraRadera