Powered By Blogger

torsdag 11 april 2013

Åtta plagg - en gerillaprovning på HM


Laxrosa blus i sidenaktigt material 299:- 

Storlek 36. Det fanns ett gäng blusar med udda utseende, liksom draperade, lite säckiga. Vet inte riktigt vad jag tycker om dem men detta är en av dessa. 


Gråvitrandig blus utan ärm 299:- 

Storlek 36. Öppen fram så när som på ett litet ställe där den är hopsydd. Svart mudd längst ner. Bomullsaktigt tyg. 


Svart sidenblus utan ärm 349:- 

Storlek 36. Hög i halsen och med två små bröstfickor. Längre bak än framtill och rak i modellen. Enkel men snygg och inte minst väldans skön att ha på sig. 


Svartvit mönstrad blus 399:- 

Storlek 36. Tunt tyg i lite chiffongstil så denna är ganska genomskinlig. Sydd så det liksom är en mer åtsittande bred "kant" nertill som ger den snygg passform. Något luftigare där ovanför. Klart annorlunda, klart cool.


Vit virkad tröjponcho 249:- 

Storlek XS/S. En blandning mellan blus och poncho i modellen men hopsatt i sidorna. Rak, luftig, supermjukt garn och fransar som jag är så svag för. Me like!


Chalkfärgad blus med volangdrapering fram 349:- 

Storlek 36. På tal om annorlunda utformande. Väldigt säckig framtill och betydligt längre bak. Trekvartsärm och med farfarsringning/ knäppning i halsen. Snygg eller ful? Jag kan inte bestämma mig... vad tycker ni?


Svart jacka med mönsterbrodyr 599:- 

Storlek 36. Ganska kul mönster med påsydd brodyr och lite pärlor framtill. Rak modell, ingen knäppning och tyvärr extremt stel i tyget, vilket sabbar den en del. 


HM vit jacka i mönstrat "bubbeltyg" 599:-

Storlek 34. Väldigt svårt att förklara mönstret i denna men den påminner om en strukturtapet, typ... Lika svårt att återgå kvaliteten då den är tjock men något sladdrig samtidigt. Bikermodell med såväl knappar som en dragkedja och en gummibandsmudd nertill på baksidan som gör att den smiter åt en del där. 

1 kommentar:

  1. Jo jag är här och smyger men hinner sällan kommenter men bara så du vet. Jag är här! :) Kramis

    SvaraRadera