Powered By Blogger

måndag 22 april 2013

Dagens – tänkte pladdra men nöjer mig med den neutrala

Tackar och bugar för kommentarerna i förra inlägget! Jag tänkte följa upp det genom att pladdra lite om att vara arbetslös, om att ha praktik som man på förhand VET inte ger något mer. Om att dumt nog ändå hoppas... Jag hade en idé om att skriva om hur det är att kämpa för att duga men ändå känna att man inte gör det, om att ha skyhöga krav på sig själv, emellanåt tycka att man faktiskt ändå är ganska bra, rätt så smart… för att i nästa stund falla ner i djupa svarta hålet igen... Jag funderade på att berätta om att vilja så vansinnigt mycket, ha ambitioner och visioner men att hela tiden stupa på vägen. Och att inte kunna styra fallet själv… 
Jag tänkte. Men det är ett enda virrvarr av osammanhängande tankar och känslor i skallen just nu så jag nöjer mig med att kasta in en dagens stass istället:


Kofta – Odd Molly Hookbait hood cardigan, lite grey mel, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, almost black, svarta jeans – Please, bälte – Cowboybelts, pjux – Adidas W court side high, black.

Avsikten bakom den outfiten var neutralt, så neutralt som möjligt. För att inte sticka ut. Var inte helt enkelt att komma fram till den, hur sjukt det än låter eftersom jag alltid annars tycker att jag enbart hyser neutrala tråkkläder i min garderob. Med jag tycker själv att jag fick till det idag. 
Dag ett. Nio kvar. Så det kanske är läge att börja klura redan nu, på vad jag ska ta på mig imorgon… Om det är någon som har förslag så mottages de med största möjliga tacksamhet… Kram för nu! Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. Jag har jobb så jag vet inte hur det är men det låter inte kul! Håller tummarna att någon snart fattar hur bra du är!!!!!!!! <3
    Kia

    SvaraRadera
  2. Förstår det kan kännes hopplöst i sådana lägen. Att falla om o om igen, för sedan kravla sig upp är inte kul. Det vet jag, av andra skäl visserligen men ändå. Håller på dig o hoppas ändå det händer något snart!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Du är ju alltid snygg ju! Kramis

    SvaraRadera
  4. Tänk att du under praktik lär dig och skaffar kunskaper och erfarenheter på vägen som du alltid kommer ha nytta av på flera olika plan! Oavsett om det blir jobb därav el inte. Tror det är viktigt att tänka så - sen naturligtvis hoppas jag att du snart träffar rätt och rätt träffar dig! Kram

    SvaraRadera