Powered By Blogger

lördag 20 april 2013

Dagens andra stass – som slog på stort


Blus – Odd Molly Truelove blouse, dark indigo, fuskskinnjacka med fransar – HM, jeans – Please, sjal – Odd Molly Fay scarf, silky white, handledsvärmare – Odd Molly Pixie sleeve warmer, silky white, pjux - by Koah Shazia, white roma. 

Nix, ingen mer jacka än så. Lika bra att slå på stort, tänkte jag i samma veva som vårpjuxen kom på fötterna för första gången i år. Att jag sedan frös emellanåt var det bara att förtränga. Det var ju sol. Och så åkte vi båt. Satt i baren med ett glas vin och tittade på folk, pratade om saker som hänt i veckan, saker som kanske händer i framtiden, rantade ner i butiken och spekulerade över vilken slags choklad jag skulle köpa med mig, men skojade sedan till det genom att istället låta en burk jordnötter och två påsar med nappar passera genom kassan. 

Lät stress och press och jobbigheter stanna kvar på kajen i land. Försökte sedan strunta i att plocka upp dem igen på väg hen igen. Det gick sådär men fick ändå skakat av mig ett par, om än kanske kortsiktigt. Lite så har den här eftermiddagen varit. Och vovvenad på det, matlagning, ett litet besök hos John Blund. Inget glamoröst eller märkvärdigt, bara en rätt så skitbra dag... Kram på er! 

2 kommentarer:

  1. Visst är det vår; inte tal om annat! ;)
    På nåt sätt är det ju de där helt odramatiska dagarna när saker rör sig i lugn takt som är de bästa. Tycker iaf jag.

    SvaraRadera
  2. härligt med vår! Vilken skön dag med sol och 20 grader på altanen. Jag tar gärna den där bilden på mig på Åhlens i mail för att få den lite större. Det gula armbandet är till salu om du vill ha det. Min mail har tyvärr slutat fungera så maila gärna så fortsätter vi pratet där. Förresten min hotmail fun´gerar. Jag mailar dig imorgon. Kramar

    SvaraRadera