Powered By Blogger

tisdag 9 april 2013

Jag undrade men fick lite hopp ändå


Det här är platsen i min lilla by där jag brukar få de allra första tecknen på vår. Knoppar på träd, fågelkvitter, lite allmänt växtknak i buskarna. Men icke när jag vovvenadknallade där idag, och kunde därför inte låta bli att undra var fan den håller hus i år. Våren… Men så dök lite hopp upp, ett par, små men ack så viktiga tecken. En ensamkaxig liten lila, ett par kastade vantar…Så snart… Hur ser det ut hos er? Mer vår eller ingen tillstymmelse alls ännu? Väder är bra när man inte har annat att skriva om... kom jag precis på... ;o) Kram! Take care!

4 kommentarer:

  1. Det är nåt grönt på väg upp i rabatten utanför huset. Ska väl bli nån form av blomma antar jag. Fråga inte vilken bara;) Och det känns i luften liksom! Ska tydligen kunna bli 15 plusgrader på fredag, verkar lovande:) Kram

    SvaraRadera
  2. Ja du, här är fortfarande sisådär -6-8 på natten o tidig morgon. Snön har börjat försvinna mer o mer. Dock fortfarande rejäla högar på tomten o lite här o var. I trädgården har små krokus o lite annat titta upp. Maken har sett EN liten blåsippa på allvaret. Nog är det sent med våren i år. Blir kul när all pollen slår till på en o samma gång, bunker kanske är bra idé då.. Bl.a lärkan har kommit, så visst finns det hopp!!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Kallt å ruggigt :( Ta med ordentliga kläder!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Lager på lager är väl det bästa tänker jag.
    Kaxigt att kasta vantarna; det var ett riktigt vårtecken! =)

    SvaraRadera