Powered By Blogger

tisdag 16 april 2013

Dagens – som borde söka hjälp & säger Äntligen!

Idag kom den äntligen till min lilla hörna. Våren! Förmodligen för att jag äntligen fått tag på de där vita handledsvärmarna och hade dem på premiärluftning :o)


Jacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, chalk, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, orange, handledsvärmare – Odd Molly Pixie sleeve warmer, silky white, svarta jeans – Please, 

Och japp, Rebiya s/s dress hänger kvar på paradplats i köket. Och det är verkligen så patetiskt att jag klappar på den när jag passerar :o) Har dock inte ”vågat” prova den igen sedan jag kom hem, för tänk om den sitter fult nu. Och inte alls som i butiken. För trots att det är skryt tyckte jag att den satt kalassnyggt… ;o)

Foto by Lingon

Ja, jag vet, jag borde förmodligen söka hjälp… Dels för denna galna feghet slash inbillningsförmåga och dels egentligen även för att jag köpte den. Jag som så sent som dagen innan jag for iväg på helgbravader hade bestämt mig för att sälja av alla mina klänningar, utom de hellånga, eftersom jag helt enkelt inte använder dem. Så då var det ju inte alls motsägelsefullt att komma hem med en ny… Lite typiskt mig på något sätt… Men nu ska jag sluta svamla och plocka ut hundarna en sväng i vårvärmen. Japp, Vårvärmen! Kan bara säga Äntligen!... Kram!

10 kommentarer:

  1. ja våren kom här oxå idag :-) grymt skönt har det varit! klart du ska prova den, det har ju lixom inte hänt något sen i Lördags va ;-) grymt satt den iaf :-) ha d gott!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Supersnygg dagens! Det orangea (jag var tvungen att kolla upp hur man böjer orange :-)) linnet passar superfint till den vita jackan.
    Och klänningen.....den sitter som en smäck på dig! Du är helt enkelt supersnygg i den! Kram

    SvaraRadera
  3. Absolut kalassnygg i klänningen! Och vad härligt med vår, här har det bara regnat och regnat och hundarna är så smutsiga efter våra "vovvenader" Ha en fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  4. Den där kan inte sitta fult på dig, kolla bara bilderna! Du är så snygg i den klänningen...
    Snygg dagens också
    Kram

    SvaraRadera
  5. Sitter fint :) Ja, våren är här och grattis till praktiken också. Klem

    SvaraRadera
  6. Oj oj oj...kan verkligen inte tänka mig någon som skulle vara bättre/snyggare i den klänningen än du...som gjord för dig. Och jackan....kanonfin i den färgen, har inte sett det tidigare. Är bomber-modellen också stor i storleken (som "jacket-modellen"...som är stor, en 2:a är som en "vanlig" 3:a...man blir aldrig klok på de här storlekarna)?? Kram

    SvaraRadera
  7. Du är så skitsnygg i den att jag blir lite tårögd! Prova den nu och stå lääänge framför spegeln och se - verkligen se - hur snygg du är!
    Kramar
    <3

    SvaraRadera
  8. Jäklar, så snygg du är i klänningen Den sitter som en dröm på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Klänningen är ju som gjord för dig. Nåt snyggt som sitter på nåt snyggt helt enkelt!
    kram

    SvaraRadera