Powered By Blogger

måndag 8 april 2013

Dagens – hittade den saknade & vill mest bara skrika

Det tog mig 4,5 månader att hitta det jag storsaknat i skollokalerna. Ja ett klassrum och relevant undervisning, lite struktur i största allmänhet och att slippa bli ständigt behandlad som en idiot hade också varit trevligt… Men! En spegel att plåta dagens genom har verkligen varit efterlyst... ;o) 
Idag dök den alltså upp. Gömd i restaurangelevernas omklädningsrum. Fast med tanke på ljuskvaliteten där så känns det lite som kvitt detsamma. Fast! Det är visserligen den ordinarie gamla tanten ni har att glo på, men inte med ett stentråkigt köksskåp som kuliss, utan i en ny miljö. Bara en sådan sak liksom… :o)


Omlottblus – Odd Molly, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, white, kofta – Odd Molly Timeout wrap cardigan, vintage dark grey, mörkblå jeans – Please, 
pjux – Jeffrey Campbell Brit 2, döskallehalsband – Rock by Sweden.

Som ni garanterat har märkt så är jag inte så alert, eller för den delen speciellt rolig vad gäller bloggerier just nu. Vilket till stor del beror på att jag försöker få lite styrsel på mitt liv på lite olika fronter. Det är extremt energislukande, går segt och är förenat med en hel hop frustration när den egna påverkan många gånger är satt ur spel… Ett hejdundrande berg-och dalbanefarande där jag emellanåt mest bara har lust att skrika. Med vad tusan hjälper det. Liksom… Peace out för idag!

3 kommentarer:

  1. Håller tummar och tår för att allt löser sig! Du är snygg som satan i den där blusen i alla fall:) Kram!

    SvaraRadera
  2. Ibland är ju livet upp o ner, kanske för mkt emellanåt! Håller tummar o tassar det rättar till sig på bästa sätt för dig! Snygg frissa o blusen är jättesöt på dig!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera