Powered By Blogger

fredag 26 april 2013

Dagens – som fått både solbrillor och hopp


Skinnjacka – Please, bomullströja – Odd Molly Rib jersey l/s, white, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, white, jeans – Please, svarta skinnacka - Odd Molly CC jacket, almost black, sjal - Odd Molly Fay scarf, silky white, pjux – by Koah. 

Och så solbrillorna. De nya. Odd Mollybrillorna som eventuellt kan heta Porter, silver. De jag fick livetransporterade hit idag. Från Barkarby. Av en okänd tjej… 

Jag kastade ut en fråga här om någon skulle dit och ville bulvana. Det var i förrgår. Två supergulliga läsare erbjuder sig snabbt att hjälpa till. Den ena av dem ska otroligt nog hit till min by just denna helg. Och trots att jag inte hinner vare sig ringa butiken och kolla om de finns kvar/ lägga undan dem eller ens föra över pengar till hennes bankkonto så åker hon dit och köper dem till mig. Fatta vad overkligt, snudd på magiskt, supermegaschysst! 
Vi har inte träffats, aldrig ens haft minsta lilla kontakt och vips så bara ställer hon upp sådär, för en för henne totalt okänd tant… Så! Det finns ta mig tusan hopp om mänskligheten trots allt… Så tusen tack för såväl världens bästa bulvanhjälp som den glädjeinsikten J… :o) Peace out, god natt & Kram för idag till er alla!

9 kommentarer:

  1. SNYGGA! Vad kostade dem?

    SvaraRadera
  2. Love your cool style!!!

    SvaraRadera
  3. Härligt med så hjälpsamma människor! Bilden på dig med glasögonen är superläcker!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Så skönt att höra. Det pratas så mycket om att folk inte bryr sig osv och det är alltså inte sant. :) Visserligen rör detta en hyfsat ytlig grej men ändå. Nästa gång handlar det om liv och död. Ha en fin helg! Kramis

    SvaraRadera
  5. Härligt! Vilken solskenshistoria! Å snyggt blev det vill jag lova kram

    SvaraRadera
  6. Du - den sista bilden måste du göra något av! Den är riktigt riktigt läcker och du med - en canvas kanske? Jag skämtar icke.
    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Så roligt läsa om denna tjej som ställer upp o dessutom levererar hem till dig!! Så, visst finns det hopp! Läckra bilder på dig o den sista är bara så braaa!
    Ha en fin lördag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  8. Men TACK vad söta ni är! Jag försökte mest få brillorna att synas så bra som möjligt på bilden, och tänkte inte ett skit på hur jag såg ut. Kanske det som är grejen, inte tänka bara göra... :o) Kram på er!

    SvaraRadera