Powered By Blogger

fredag 5 april 2013

Dagens – på en kropp det är megafel på


Skinnjacka – Odd Molly CC jacket almost black, blusaktig sak – Odd Molly Multi anglaise ldt blouse,vintage dark grey, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, rosa, jeans – Please studs, nero.

Japp, i provrum. På Twilfit. Där jag fick konstaterat att det är megafel på min kropp. För jag provade ett sådant däringa linne som ska tajta till och hålla in. Shapeuplinne tror jag det kallas… tror eftersom jag inte såg minsta lilla skymt av någon uppshapening där inte. Tvärtom så var det enda jag såg, när jag hade det på mig, en simringsliknande kulle runt midjan. Som verkligen stack ut… 

Någon som har erfarenhet och kan bistå med lite hjälp här, för så ska det väl ändå inte vara??? I alla fall så får ni inga bilder från den provningen. Av snällhetstekniska skäl… :o) Däremot så provade jag lite igår som jag glömt kasta in här. Lite som i en Molly, fem Hunkydory. 
Och när jag ändå knallade förbi så blev det även en svängom inom Gina Tricot idag för att kränga på mig en klänning jag varit nyfiken på ett tag. Och som jag nu inte kan bestämma mig för om den kan vara något att lägga slantar på eller inte… 
Men mig fjollandes framför spegel iklädd butiksplagg kommer senare för nu bara måste jag ut en tur i solen. Med vovvarna. Peace out & var rädda om er därute!

3 kommentarer:

  1. De där sk. shapinglinnena på Twilfit har jag ett tveeggat förhållande till. Ja, de shapar in-lite- men de är för korta så de "åker upp" oavsett hur stor/liten du är, vilket leder till ful muffin-valk!
    Men- ärligt- du behöver väl inget "håll-in-linne"?! Du är ju så fin och ser då inte ut att ha behov av ett sådant! :-)

    Kram och trevlig kväll!

    SvaraRadera
  2. Muffins- valk skulle det ju vara...

    SvaraRadera
  3. Kör silvetrejp runt midjan & ner, dra åt ordentligt ;-) AH ! Dendärade kroppen är det ju inget fel på jööö :-)

    SvaraRadera