Powered By Blogger

onsdag 17 april 2013


Egentligen säger den här bilden allt; horder av kläder i famnen och samtidigt en ständigt påkopplad fotoblick. Snyggt balanserat av hovfotograf Lingon.


Och därnågonstans var all energi bränd, i alla fall för mig och ett par stycken till så det blev snabbfika på Waynes. Innan...


... återfärd till city och anhalt Åhlens. Där denna klänning...


... fångade mitt intresse. Men tydligen inte tillräckligt för jag glömde få med den till provhytten. Där dock tre andra Mollysar avtestades. Vilka får ni se i ett kommande inlägg. För jag glömde helt enkelt att få med dem här.


Såväl jag, som Linda, som Peggy hade varsitt drömköp kvar. Tre skilda saker vi inte sett till någonstans hitintills, så de var med dem för ögonen vi stapplade vidare ut i citydjunglen, och in på Mathilde.


Halleluja vad mycket schysst att dreggla över, såväl i Mollysektionen som bland det övriga utbudet. 


Jeans som kunde tillhört jobbstass på mr Make, uppenbarligen är han trendig med alla sina tatueringsfärgpluppar på jeansen... Men nu var det då inte därför vi var där. Utan för att faktiskt hitta det vi ville ha. Linda denna:


... Peggy the bubbeldress och jag fann äntligen de där vita sleevewarmersen. Nöjda som tusan men med en Peggyönskad butik till att beta av, nyöppnade sminkeriet Sephora, innan...


... vi äntligen tog oss tid för en lunch. Och eftersom vi inte ville bryta ett vinnande koncept blev det Vapiano även denna dag: 


FORTSÄTTNING FÖLJER I INLÄGGET HÄR UNDER

4 kommentarer:

  1. Såg du vad klänningen på översta bilden kostade?

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Tack för alla dina fina bilder från helgen, det är så skoj att se dem och att framför allt ha träffat dig igen, vilket jag hoppas kommer att ske snart igen.
    Att jag sedan tycker att det är galet svårt att se mig och min blekfeta kropp på bild det är en annan sak, den här viktuppgången är inte rolig alls.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det ju då så att någon blekfet kropp såg jag inte skymten av i närheten av dig, så det så!
      Så kul att äntligen få träffa dig igen, hoppas verkligen att det inte dröjer lika länge till nästa gång!... Kram!

      Radera