Powered By Blogger

måndag 15 april 2013

Inte bara fantastiskt och helt underbart…

… i alla fall inte för mig. För med en hel hop av extremstressande jobbigheter i skallen, som det inte bara går att fullt ut stoppa in för helgförvaring i någon låst box, så kan en tripp som är belagd med förväntningar för alla involverade även innebära att förnimma starka drag av att inte passa in. 

Att inte känna sig ett dugg bekväm, snarare förbannat trängd av att plötsligt befinna sig i kamerasikte på nära håll för tre personer samtidigt, personer som inte frågat, eller för den delen inte ens pratar med en, alls. Att ha en integritet som inte alltid respekteras. Och att känna förväntningar man inte klarar att leva upp till, för att man inte alls är så där sprudlande social som kanske krävs egentligen...

Att hamna i missförstånd med onödigt dum följd, att bli granskad och dömd, att få kommentarer som sticker i hjärtat och att desperat behöva lite luft då och då… 
Sedan är det ju det där andra också, fantastiskt och helt underbart. Men det är trots allt inte en exceptionellt lycklig sekt där alla älskar alla… Faktiskt inte… :o) 

Peace out från elaka megabitchen som strax ska bege sig till skola och som återkommer framåt kvällningen med gigantiskt bildregn från allt det där braiga, som trots allt är en hel jäkla del… Bilder jag tvärslocknade ifrån, med skallen på datorn, när jag skulle försöka börja bena upp bland dem igårkväll.

17 kommentarer:

  1. Så jäkla befriande med någon som vågar säga det som andra inte vågar! För överallt i alla bloggar är det enbart just SÅÅÅ fantastiskt och underbart och lyckligt och härligt och det känns bara så otroligt falskt när det blir så överdrivet och ensidigt! Livet har ju även sidorna du tar upp och självklart förstår man att det är likadant på en träff. Jag vet att det är likadant på en träff! Så Tack för ditt mod! Jag saknar samma mod och skriver därför anonymt nu. Förlåt för det!

    SvaraRadera
  2. Det är ju så det är. Precis som i verkliga livet älskar man inte alla. Det kan man ju inte göra! Men du vet vad jag tycker om dig! Och jag uppskattar verkligen din rakhet. Och du vet var jag finns.....Kram!

    SvaraRadera
  3. Tack, bra beskrivning av livet. Är man fyrkantig så passar man inte in i alla runda hål....
    Men jag gillar fyrkanter, ja även runda hål och alla andra former. Men somliga former har jag närmare hjärtat än andra :)

    Kram/K

    SvaraRadera
  4. Oj, vad tråkigt! Jag var ju endast med under fredagen och dessutom ganska avtrubbat p.g.a. begynnande megaförkylning så jag uppfattade aldrig några negativa underströmmar. Tycker det är bra att du är ärlig och berättar hur du känner, allt är inte bara positivt och fantastiskt hela tiden.
    Jag är hur som helst glad att jag fick träffa dig irl och hoppas att få göra det igen!! Kram

    SvaraRadera
  5. Bra att du tar upp det! Vi är alla olika och att respektera varandras gränser borde vara en självklarhet men ibland knakar det tyvärr.
    Kramar!

    SvaraRadera
  6. Tråkigt när man får den känslan!! Känner tyvärr igen det sedan gamla träffar. Kanske därför jag inte saknar dessa överhuvudtaget längre.. Bilder o text är ju inte alltid så ärligt som det kan verka..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  7. Oj vad tråkigt! :-( Du har ju helt rätt i att visst kan det vara sådär. Själv är jag nog så dum att jag inte fattar sånt utan kom hem igår och kände verkligen det där rosenröda och var varm och glad hela jag och fattade aldrig något negativt :-(. Självklart kan inte alla älska alla det är ju fullt förståeligt. På såna där träffar är det ju ett gäng väldigt olika människor som tussas samman och självklart knakar det ibland men hoppas i a f att du fick med dig något glädjande hem...

    Tyckte i a f du var übersnygg i den nya hårfärgen och lördagens outfit var bara sådär snygg att man dör en smula. Tänkte bara säga det här för det blev aldrig tillfälle i helgen :)

    Kramar
    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. OK nu fattar jag inte så himla mycket av vad du menar; är kanske lite utanför dramatiken där.
    Nej alla varken kan eller vill älska alla så jag tänker att i ett stort sällskap finns det alltid möjlighet att sätta sig/prata med de man har utbyte av och låta bli att socialisera med de man inte har det med.

    Men jag kan väl instämma i att det ibland är oerhört jobbigt att vara en reflekterande person i en del sällskap.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och det sista var en allmän reflektion inte knuten till något speciellt sällskap förtydligar jag, så ingen missförstår. =)

      Radera
  9. Jag förstår vad du menar.....inte för att jag hann känna så under fredagen....
    Ibland är jag mer betraktare än deltagare!!
    Var väldigt trött i helgen.....är inte van vid så mycket socialt!
    Det var kul att ses även om det blev helt kort!
    Stor kram Titti

    SvaraRadera
  10. Hmm. Dette er overraskende for meg å lese! Men det er sikkert fordi jeg var en av de som ikke fikk pratet med deg så mye som jeg skulle ønske, og som stakk kameraet mitt opp i ansiktet ditt uten å spørre først. Det beklager jeg, om det føltes respektløst. Det var ikke ment sånn i det hele tatt. Jeg tar bilder når jeg ser noe vakkert, og du var helt makeløst vakker på Lørdagen men ditt lange hår og i fantastiske Molly-kreasjoner. Jeg trodde også at når over 20 stykk bloggere treffes, så er det OK å ta bilder av hverandre uten å spørre først. Og at man evt gir beskjed der og da, om det ikke er OK. Men jeg tok kansje feil..
    Det var i alle fall fantastisk å møte deg, og jeg har virkelig hatt en fantastisk helg. Synd at det ikke blir sånn for alle, men det er virkeligheten som du sier. Kjempe bra at du tør å si det du mener. Heia det! Jeg håper du forstår min norsk...
    Takk for helgen og jeg håper virkelig at vi sees igjen så vi kan prate mer neste gang. :) Stor klem!

    SvaraRadera
  11. Fina Josanne,
    Jag hoppas du vet att jag gillar dig, massor även om vi inte fick massor av tid ihop. Gillar att du sticker ut och har din egen stil, helt olika de flesta andra. I stora samlingar (särskilt med kvinnor) blir det alltid grupperingar. Jag tillhör ingen gruppering direkt och därför bryr jag mig inte särskilt mycket om det som kanske sker i det fördolda. Jag pratar med de jag gillar och är nyfiken på och tyvärr räckte inte tiden riktigt till för att jag skulle hinna umgås med en del tjejer som jag faktiskt gillar skarpt men som bor långt borta från Stockholm. Tråkigt med missförstånd dock, om det är någon som du bryr dig om kan det vara värt att reda ut, annars är det bara att skita i det. Lägg inte energi på människor som inte uppskattar dig och som du egentligen inte har något mer gemensamt med än ett klädmärke. Boosta upp ditt självförtroende fina Josanne, du är en häftig personlighet och jag gillar dig precis som du är trots att även vi två haft våra missförstånd "in the past". Jag anser att man inte ska bry sig om eller ta till sig negativ energi, det konsumerar en bara.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  12. Bra att du tar upp det om det är så du känner. Vi är alla olika individer och man kan inte klicka med alla. Jag gör det inte. Sen ska ju alla olika personligheter respekteras. Trist bara om det tog över glädjen och förväntningarna inför helgen för din del : (
    Jag gillar din stil, din ärlighet och din personlighet. Att du har hög integritet.Det är ju det som gör just DIG. Jag är ingen übersocial person jag heller och har aldrig varit. Jag har flera gånger under min vuxna tid fått höra att jag ser sur ur,är snobbig osv. Detta för att jag spontant inte har det där "Runar bajsätar-leendet" och ler konstant. Jag är rätt blyg bland folk (har i alla fall varit). Det innebär inte att jag ÄR snobbig eller sur. Folk får antingen gilla mig som jag är eller strunta i mig.

    Du är som DU är och det är i alla fall det jag gillar med dig.

    kram
    P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste le lite P för det låter som hela mitt liv =)
      "Runar-bajsätar-leendet" - det var dagens garv.

      Radera
  13. Personlig integritet är superviktigt och vi är alla olika i fråga om hur mycket space man behöver runt omkring sig själv. Bra att du tar upp det.
    Hoppas vi kan ses snart på hemmaplan under lite lugnare former.
    Ps.Din outfit på lördagskvällen var så läcker så jag dog snyggdöden flera gånger om. :-) :-)
    Lööve yo kram!

    SvaraRadera
  14. Skönt med din rakhet och ärlighet och jag förstår precis vad du menar, kanske inte förstår känslan fullt ut själv då det inte har inträffat mig men du vet att jag vet :-) oj nu flummade jag till det va ;-)
    Love!

    SvaraRadera
  15. Du är bara för skön, säger precis som du känner och inget hymlande. Socialt samspel kan tära på krafterna och gör oss till något vi inte är och bli någon vi förväntas vara. Men oxå närande. Inte enkelt...klurigt o inte friktionsfritt. Om fler hade förståelse för detta:-) Megakram

    SvaraRadera