Powered By Blogger

tisdag 23 april 2013

Dagens - som steppade in i pinsamhetsland en stund

Jag var en äkta hardcoremes när jag växte upp. Tyst, blyg, rädd för allt. Och så kan man ju inte hålla på att ha det. Kom jag på efter passerat 20-streck och började därför utsätta mig själv för saker jag tyckte var läskiga, skrämmande, pinsamma. Vilket jag har fortsatt med lite då och då sedan dess. Ofta bara sådär hux flux när jag fått ett ryck. Som idag. Då jag bestämmer mig för att steppa in i pinsamhetsland för en liten stund. Som blev exakt lika länge som det tog att låtsas fixa håret medan jag i själva verket egodivade. Med ett 20-tal personer runt omkring fick jag till denna fula dagensstassbild:


Naturlighet javisst... Men jag gjorde det, vågade (fast det egentligen inte var i så hög modighetsgrad att det går att använda som skryt...) Vad som däremot inte krävde ett uns skämsel alls var nästa bild:


Dagens lunch. Morotsoppa med kokos. Galet gott och på pränt här för att komma ihåg att leta upp recept på någon liknande. Fast först dags att bege mig till praktikplats nummer två... Kram på er!

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

  1. Det låter riktigt gott.
    Coolt gjort; jag är mes i den situationen jag.=)

    SvaraRadera
  2. Ja, där mesar jag ut totalt! Försökte på Operan en gång och kände mig ganska uttitad och var inte alls bekväm med det.
    Kram

    SvaraRadera
  3. När det gäller sånt har jag knappt några gränser längre. Folk får glo om dom vill:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Träning ger färdighet:)

    SvaraRadera