Powered By Blogger

söndag 7 april 2013

Nu behöver jag verkligen er hjälp!...

… för det är snudd på litet krisläge här… Det handlar om delar i innehållet i mitt förra inlägg i kombination med en tänkt stass att bära nästa helg. En kombination som har försatt mig i ett skriande behov att införskaffa ett sånt där shapeuplinne. För ovandelen i den tänkta dressen har visst råkat krympa till sig en liten aning i garderoben… Ett tag funderade jag på att svepa in mig i den trogna livräddaren…


… gaffatejp. Men det känns lite besvärligt med en massa klister på kroppen. Har fått för mig att det nog kliar, och dessutom är rätt klurigt att få bort igen… Så! Det lutar åt att ännu en gång försöka ge mig i närkamp med ett shapeuplinne. Men eftersom sådana möten inte har gått det minsta bra hitintills så kan jag inte låta bli att fråga er, ifall ni vet något som funkar, så att säga, något som inte framhäver fluffet utan trollar bort det, något som inte kostar en halv årslön och gärna något som finns att komma över i min hemby, som har de flesta kedjor att tillgå… Typ så… Alla tips emottages med största möjliga tacksamhet!!!... Peace out för idag!

8 kommentarer:

  1. Jag har inte provat något av dessa linnen själv utan bara ett par shape up trosor därifrån samt de bästa (spanx) men det är ju värt ett försök i alla fall.

    http://www.lindex.com/se/underklaeder/oevrigt/shaping/

    Lycka till!

    kram

    SvaraRadera
  2. När jag tänker efter har jag nog ett från Provrummet som var ok, Maidenform. De brukar ju vara snabba med leveranser

    http://www.provrummet.se/sv/varumarken/maidenform.php

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!!! Dina tips ska kollas upp på en gång. Har hört att Spanx ska vara just bäst men känner inte riktigt att jag har lust att lägga de pengarna för jag tror inte att det kommer att bli så värst mycket använt, ska ju träna bort valkarna sen är planen... ;o) Kram!

      Radera
  3. Jag beställde en sån där rackare i brottartrikå-modell, tyvärr får jag inte ens upp den över låren så det blir retur, råder dig därför att trots att det inte alls känns kul ge dig ut och prova, ska nog ge mig på Lindex själv... Snacka om ska man vara fin får man lida pin...

    SvaraRadera
  4. Spanx eller yummie tummie kan jag rekommendera. Kram

    SvaraRadera
  5. Ursäkta men exakt vad är det du ska dra in?
    För du har ju inget menar jag. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inget överflödigt menar jag då såklart eftersom jag insåg att det kan tolkas som att du inte har nåt du borde ha. Ja du fattar. =)

      Radera
  6. Provade ett linne på Lindex igår och det shapade väl inte till så mycket ärligt talat. Satt mest bara tight.
    Kram

    SvaraRadera