Powered By Blogger

onsdag 3 april 2013

Dåligt då jag verkligen behövde en hel hop av energi idag

Så var tant Dysterkvist tillbaka här i full blom igen. Så pallar ni inget surgnäll så är det lika bra att sluta läsa på stört. För min status är i klass med den här killen:


Mensvärken från mörkaste helvetet är nämligen på besök. Så pass illa, som det tack och lov bara blir ibland, att jag var tvungen att trycka i mig receptpiller för att överhuvudtaget kunna lyfta kroppen ur sängen. Med nackdelen att jag blir extremt tuggummiseg och slösåsig. Dåligt dåligt då jag verkligen behövde en hel hop av energi idag. Är otroligt pressad på lite olika fronter. En av dem är att jag måste hitta en praktikplats att få uppenbara mig på med start vecka 17. Som är snart… skrämmande snart… Vilket jag tänkte försökt lösa denna dag, och jag har försökt men på grund av grava smärtor och tröghjärna inte så pass infernaliskt som jag planerat… Med resultat inget napp… Så om någon av er därute sitter och drömmer om att få tag på en suveränt proffsig och servicetrevlig, tillika helt kostnadsfri, receptionist eller medarbetare i butik/ webshop under fyra veckor är det bara att hojta… ;o) Dags att ge sig på lite matlagning så peace out för nu!

2 kommentarer:

  1. Hormonspiral is da shit! Slipper både värk och blod:) Hoppas det löser sig med praktiken. Annars får du väl komma och svara i telefon hos mig.....Kram!

    SvaraRadera