Powered By Blogger

fredag 26 april 2013

Kan någon hjälpa en dunderkorkad tant?

Jag tänker få lite ordning på mitt projektarbete den här helgen. Samla ihop dokumenten som ligger spridda överallt i datorn och plita ihop ännu mer. Så jag knatade nyss till farbror Clas butik och införskaffade ett usb öronmärkt för detta. Det sötaste usb jag sett på länge:


Men! Och det är här frågan i rubriken kommer in i bilden, för jag kan för mitt liv inte begripa vad den där lila plasttaggen som sitter i kedjan är till för... Fyller den någonslags funktion? Eller är den bara där för snyggt, typ? 
Någon som vet och i så fall har lust att berätta innan denna dunderkorkade tant grubblar sönder hela skallen... Peace out för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Dekoration kanske?
    Vet inte heller :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vet inte men att jag måste besöka Clasa vet jag alldeles bestämt :)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Tror det kanske är meningen att den ska sitta i usb ingången när du inte använder minnepinnen. Så krabban kan hänga fast i datorn. Kanske...

    SvaraRadera
  4. För att påminna om att det är ett usb och inte en liten leksak som lätt slängs bort?
    Kram

    SvaraRadera
  5. +1 på Abbe =)

    Drake

    SvaraRadera
  6. Tack för era svar! Inte bara jag som inte direkt fattade alltså, lite skönt att höra... Inte kul att vara idioten, inte jämt i alla fall... ;o) Låtsas att Abbe har rätt och struntar i att försöka klura ut någonslags användningsområde... Kram!

    SvaraRadera