Powered By Blogger

tisdag 30 april 2013

En kavaj, ett par byxor = två Mollyrelaterade frågor

Jag har gått och fått jeanskavajen från Odd Molly lite på hjärnan. Den här:


Jackette jacket, washed indigo. Fast eftersom jag aldrig haft chansen att lägga ögonen på den i verkligheten så undrar jag om någon av er har det? Och om ni i så fall kan svara på hur den är i storlek, om den ser ut som på produktbilden eller om den kanske är ljusare/ mer sliten? 
Och när jag ändå är i frågetagen kan jag inte låta bli att kasta ut ett par stycken till av den varan. Fast nu om ett annat Mollystämplat plagg. Nämligen…


… Peace army pant, military, som jag har hemma på provning just nu. Och mina undringar går i lite samma spår som med kavajen. Hur de är i storlek, mer specifikt om det skiljer mycket på storlek 0 och 1, i bredd och på längden? Kanske framförallt längdmässigt…
Tacksam för alla svar ni kan tänkas sitta inne på och vilja delge… Och utan att bjuda ett skit mer idag säger jag istället tack och hej! Peace out!

2 kommentarer:

  1. :) Den jeanskavajen bor hos mej och jag tycker den är normal i storlek. Jag har även provat den i en storl mindre och kände mej som Vanheden i Jönssonligan. Det var ingen skön syn.

    SvaraRadera
  2. jag köpte ju ett par 1:or och de måste ju vara stora i storleken eftersom jag kommer i dessa och de sitter lite baggy dessutom...älskar de och ångrar inte att jag köpte dem :-) kram snygging!

    SvaraRadera