Powered By Blogger

måndag 15 april 2013

Dagens – ännu en nykomling på en ålderklen

Joråsåatt, det är väl bara att konstatera att jag troligast är lite väl ålderklen för att fixa en helg av utsvävningar nu för tiden. För jag kom hem från skolan nu i eftermiddag och tvärslocknade på stört. Trött så jag såg dubbelt... Vad jag dock icke är för gammal för är att vara sådär löjligt lyckolullig bara av tanken på att jag har hittat något jag letat efter länge. Som den vita bomberjackan, Batallion of saints bomber, handledsvärmarna, Pixie sleeve warmer och det orange linnet, Rib jersey tank. De jag flashade i förra inlägget. Som inte är tokgamla och därför är kanske jagat länge lite överdrivet. Men det är det inte när det kommer till en annan darling som jag via en efterlysning också hade med mig i bagaget hem från Stockholm igår. Den som ingick i denna dags stass…


… Drama jacket i rouge. Tack underbara vän för att jag fick köpa den av dig! 

Om dagens första inlägg kan jag bara tillägga att bara för att jag kanske inte köper alla slags beteenden, inte klarar av falskhet, så tycker jag inte kolossalt illa om någon! Alla är olika och att visa respekt för det är sådant som är viktigt för mig. Jag är inte lika hängiven till det sociala spelet som det kanske kan verka, inte lika framåt och tuff som jag vet att en del tror. Andra är inte som jag fått en uppfattning om att de ska vara. Alla klickar inte med varandra, så är det bara. Men! Det viktiga är att vi respekterar varandra. Kanske tänker till lite vad vi säger, hur vi beter oss, vilket självklart även gäller mig… Är ni med på den? För i så fall har jag sagt mitt i det ämnet nu. Och övergår strax, efter vovvenad och matlagning, till att äntligen ta tag i helgens bildskörd. Peace out! Och take care! 

10 kommentarer:

  1. Respekt viktigt! Olikheter toppen!
    Finaste jackan har du fått tag på liksom det vita jackinköpet.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. För mig är det självklart att vi alla får vara olika. Jag vet att jag fotade dig och om det upprört dig vill jag be så mycket om ursäkt;-( Jag visste inte att du inte ville bli fotad. jag fick inte tillfälle att prata med sig så mycket men det lilla tyckte jag var trevligt även om du och jag säkert inte är lika som person men jag tycker det är roligt när vi alla är olika. Jag hoppas verkligen att jag inte sagt något dumt och tycker att vi måste respektera varandras olikheter. Kram

    SvaraRadera
  3. Har aldrig tyckt att Drama coat varit snygg, MEN det beror på vem o på dig blir den liksom rocken roll o snygg. På mig hade det blivit konstig tant...ha ha!
    Å till det andra - reespect!!

    SvaraRadera
  4. självklart ska vi respektera varandra och jag är med "på tåget" så jäkla kul att du hittade det du hade letat efter och att jag hittade min klänning på Mathilde :-) fattar att du är trött efter en lång skoldag!! Ha en skön kväll fina!
    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Hej bästaste Josanne!
    Snygga "fynd" har du minsann gjort och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag inte betett mig galet.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Som handen i handsken på dig, så glad att den är din!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Respekt är superviktigt och jag hoppas ju innerligt att jag inte gjort något som sårat dig.I så fall har det inte varit med någon mening och jag är en sån person som också uppskattar ärlighet och vill i så fall gärna veta det.

    Vill i alla fall säga att jag inte själv skulle se klok ut i en drama jacket men den är verkligen skitfin på dig. Gillar den med lite rockigare framtoning än med en lull-lull klänning till.

    kram

    SvaraRadera
  8. Håller med dig och ovanstående! Läste nyss inlägget från innan idag... Håller även med om att få människor skulle passa så bra i Drama som du och rosen t ex. Jag skulle bli tant Flippis... Klem från en annan tröttnöt

    SvaraRadera
  9. Jag kan bara hålla med ovanstående. Jag är nog lite lik dig, jag är för gammal för att köpa allt med hull och hår. Det är inte länge sedan jag skrev ett liknande inlägg, skillnade är dock att jag blev ljugen för, någon tårdrypande historia som jag trodde på för att dagen efter läsa mig fram till att allt var bara ljug. Nu hade jag inte mage till att konfrontera personen i fråga, då jag också lärt mig att välja mina fighter på gott och ont. Nu vet jag inte vad som hänt dig, men integritet och respekt är verkligen förnamnet, utan det blir det inget bra.
    Jag måste bara få säga att du är supersnygg i Draman, jag har haft den men rockade den inte alls som dig..
    Kram

    SvaraRadera
  10. Josanne, jag tycker det var så kul att äntligen få träffa dig! Synd bara att vi inte hann prata mer. Läste ditt tidigare inlägg och blir ledsen för din skull men väljer att inte kommentera det så mycket. Jag var med för första gången och tycker det var otroligt spännande att få träffa er alla och att vi alla är olika är helt klart :-) Respekten måste alltid finnas i alla möten för att det ska kännas bra, så är det helt klart! Jag hoppas vi får möjlighet att träffas fler gånger och prata lite mer. Vi kom ju inte riktigt till det där med träning :-)
    Kram

    SvaraRadera