Powered By Blogger

onsdag 17 april 2013

Stockholmsrapport – lördag med storshopp & projekt Jill


Lördagmorgon. Klockan 06.00 och tre dårar, som i undertecknad, Peggy och Linda slår upp ögonen i princip samtidigt. Före väckning och dessutom oförskämt pigga. Vädret var inte på samma humör men det struntade vi ganska mycket i och inledde istället dagen som sig bör. Med hotellfrukost. 


Vi var till och med allra först på plan och snacka om att vi roffade. Denna laddning för två personer, två till synes väldigt glufsiga personer. Gäller ju att grunda inför lång dags färd i shoppingland, tänkte jag och Gunnarsson.


Fick snart sällskap av fina Helena som de var lika skoj att träffa som jag trott. Resten av sällskapet anslöt efterhand och klockan 9.00 var det samlad trupp mot tunnelbana som väntade. 


Vissa huttrade i regnet, andra flamsade mest omkring, tog galna bilder och höll på att trilla omkull i rulltrappan, vilket vi fann så galet kul att vi inte riktigt kunde sluta garvade åt oss själva. Moget...


Flippfloppan och Fiona. Som sig bör med fotodoningarna ständigt redo.


Snyggodarlingarna Eva och Linda i väntan på pendeltåget. Till...


... Barkarby outlet. Odd Mollybutiken. Som blev en orgie i syner, snyggokläder, bärsärk... 


Jag och mina båda roomies lyckades roffa varsin hög med kläder ganska omgående och trängde ihop oss rejält i ett och samma provrum. 


Jag kommer inte ens ihåg vad jag provade, för när Lingon (och för det är jag henne evigt tacksam) hittat the dreamdress till mig så bleknade allt annat. Totalt. Nu har jag ju redan tjatat fett om den klänningen men det hindrar mig inte från att flasha den igen:


Den lilla rosa som Pernilla satt klorna i var inte ett dugg fel den heller. Eller för den delen stassen som vacker-Rosen fått på sig:


Och det fortsatte att rotas, spanas, provas en bra stund till:


FORTSÄTTNING FÖLJER I INLÄGGET HÄRUNDER

10 kommentarer:

  1. Vilken härlig bildkavalkad! Klänning sitter som gjuten på dig och den väntade ju där på dig. Coolt att du hittade den då den inte gick i produktion. Kan jag låna bilden på mig från Åhléns ? Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du kan låna vad du vill såklart :o) Har skrivit hos dig också. Kram!

      Radera
  2. Det lyser verkligen om er tillsammans! Roligt kunna se er glädje..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Längtar redan tillbaka!! Så roligt vi hade =)
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tiden gick alldeles för snabbt! Dumt... :o) Kram!

      Radera
  4. Wow, vilken bra sammanfattning. Jag gillar de där stolarna utanför hotellet, har sett dem här också, men de väger TON. Klänningen är såklart som gjord för dig! KLem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de där stolarna är läckra, finns något liknande på min blivande praktikplats. Kanske ska plåta av dem så vi kan bygga egna... :o) Kram!

      Radera
  5. och där fick jag upp ett finger igen ;-) måste verkligen sluta med det!! jag jäklar var trångt det var i provrummet men det gick :-) Klänningen stor det "Josanne" på och du är megasnygg i den!!
    Kram <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja de där fingrarna, stackars Linda som garanterat har sin kamera helt fullt av dem... vi är ju lika duktiga på dem du och jag... :o) Och tack darling. Kram!

      Radera