Powered By Blogger

onsdag 17 april 2013


Joråsåatt, det hann bli en hel del inköp denna dag. Och nej, alla kassarna är inte mina, bara en ynka tredjedel ;o) 


Men dock inköp som kändes värda att firas med varsin skvätt alkohol. Kul att fler kom och joinade, trist att jag inte tog fler bilder än denna. Men däremot lyckades jag få korn på en snygghäck när vi återanläde till vår tillfälliga boning. En snygghäck som vägrade att skiljas från taggen:


Och medan Peggy slappade runt i sina nya gröna mysisar iklädde sig Linda jobbmundering...


... för det var dags att dra igång projekt Jill. Som i mitt tjat om att vilja ha samma frisyr som Jill Johnson. Gunnarsson hade hittat löshår för att tillgodose denna dröm. Men eftersom det inte fanns i min kulör var det bara till att byta ut den. Och så blev det sig att rött byttes till mörkbrunt. 


Processdel 2 var att få på svallet. Och voila...


... kanske snarare Mortitia eller någon annan obskyr hagga men långt blev det. Och klart lagom till att missa hela fotograferingssejouren med alla brudarna :o(, men hinna beundra...


... Flipfloppan i klänningen som var som gjord för just henne. Innan middag stod på agendan. 


Tyvärr en besvikelse då oklar risotto, tråkkryddat annat och en skum chokladsviss lät betydligt bättre på pappret än vad det tedde sig irl. Så det blev till att roa andra sinnen istället, synen till exempel för halleluja vad galet snygga stassar som var ute och luftades av Mollyisterna denna kväll:


Det var dock de mindre vackerklädda som egodivade sig mest: 


Och vips var det efterfestsamling där jag visst inte kunde låta bli att kameraterra vackra Sofia.


... som inte bara hade på sig skitsnyggaste klänningen utan även hade partajat till spirorna i coolaste strumpbyxorna som gav heltatuerade ben utan nålterror:



Mindre stilfullt men ack så skönt, årspremiär av flipflopps i utemiljö. 


Och där tar gigantskörden bilder slut för den här gången. Återstår att avhandla söndagen och visa vad som blev provat av mig i Mollyväg. Men det blir imorgon. Nu John Blund-dejt. Kram!

6 kommentarer:

  1. Puss på dig du boostar mitt självförtroende! Gonatt!

    SvaraRadera
  2. Ja den där jävla svissen! Som jag längtat så efter! Jäklar vilket inlägg du fått till! Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder! Och så snygg du var i ditt Jill-hår!
    Imponerande jätteinlägg på en kul dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Bra bilder de ger oss, dessutom med rolig text! Linda gjorde dig ursnygg i din önskade Jill-frissa!! Vilket superproffs hon är, imponerande!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  5. Grymt inlägg och så jäkla kul att se bilderna :-) (särskilt en bild, tror du vet vilken) ;-) håller med Linda, jag har verkligen sett fram emot svissen och shit vad besviken jag blev!!
    Kram snygging!

    SvaraRadera
  6. Ha ha!! Vilket bra inlägg:0) tycker håret blev grymt! Kram

    SvaraRadera