Powered By Blogger

måndag 15 april 2013


Den där butiken, alltid lika najs att återse den. Och ännu najsar när jag ganska raskt snubblade över jackan som jag tokletat, Batallion of saints bomber, chalk: 


Men ett provat plagg gör inget riktigt besök så ett antal till föll även de offer för min testlusta. Ovanligt för att vara mig så glömde jag dock helt bort att ta bild på en del. Fast några till fastnade i alla fall: 


Miss world blouse, lite almost black och Vivvi i systern i powder i bakgrunden. Och bara som en liten förvirrelse bytte vi sedan:


Priceless print blouse, multi, som jag föll för enbart på grund av supertrevliga och tuffklädda Natascha i bakgrunden, som hade den på sig. Inget köp men absolut ett fall för högt upp på önskelistan. 


Fast troligen snyggast var nog ändå Fiona i What a mesh dress. 


Och någonstans där, när jag vara nära till att svältsvimma så hittade jag detta fat. Och efter att snudd på ha länsat det infann sig energi till att fortsätta med spanande och jag kostade till och med på mig lite småminglande Fast inte så länge. För det fanns ju andra ärenden att också klara av...


... på Systembolaget. Och när de doningarna väl var i hamn och med oss på hotellrummet var det liksom ingen mening att bara sitta och titta på dem: 


Men vi hann aldrig hamna í fyllestadie för hungern fick oss ganska snart på fötter igen. Och styrde oss till Vapiano på andra sidan gatan. Där det var en timmes väntetid på att få bord så vi gav oss ut på jakt efter snabbare föda. Landade på samma ställe vid Kungsbron. Där det var lika lång bordskö. Vi fick med oss en liten grunka som skulle pipa när bord blev ledigt. Och det gjorde den. Men inte på grund av vår tur utan för att den ballat ur. Så då gjorde vi detsamma och gick bärsärk i gummibjörnskålen...


... och det utan att använda skeden som lappen uppmanade om. Ha! Där var vi allt rebeller på hög nivå. Fast det var nog inte så många som tyckte det, för snarare var nog rikspuckon ett mer passande begrepp, när vi tvärtröttnade på väntan och bestämde oss för att använda den riktigt kylslagna uteserveringen som matplats. 


Ser gulligt och socialt ut. I fem sekunder för sedan satt vi alla tre mest såhär:


Ja Instagram ÄR viktigt! :o) Och ett bra sätt att ignorera kylan. Fast det blev snabbätit och sedan en raskpromenad till hotellet. Där vi kände att klockan ju ändå var runt 20 och då är det fullt legalt för pensionärswannabies att ikläda sig mysdress och inta bäddarna. Men innan vi hann somna fick vi besök av en desto porrigare donna:


Vem det är som förvarar mobilen i behån kan ni få gissa om ni vill... ;o) Fortsättning, som inleds med en lördagsavhandling följer under morgondagen. Så tack och hej för idag!

5 kommentarer:

  1. Underbart att få hänga med så här!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Finfina bilder! Attans vad du hann fota och prova :-) Jag tror jag har en ynka provningsbild på mig själv :-) Kram!

    SvaraRadera
  3. ÅH vad härliga bilder! Så kul att få se! Och roligt verkar ni ha haft och vackra kläder...den där klänningen i nästa inlägg var ju to die for! Jag kommer aldrig att kunna ha den, är för kort och bred helt enkelt :-), men för dig- den ser ut att vara gjord för dig!!

    Kram och tusen tack för att du delar med dig!

    SvaraRadera
  4. Den virkade långklänningen du provade på HK var ju verkligen skitläcker! Ska bli intressant att se prislappen på den sen. Och det är roligt att se alla andras bilder! Så olika men ändå lika.....Kram!

    SvaraRadera
  5. Fina bilder! Jag hann/glömde att fota så jag har bara några få bilder men det är kanske lika bra det. Jag får kika på er andras istället.


    kram

    SvaraRadera