Powered By Blogger

torsdag 25 april 2013

Dagens – som har sagt upp sig

Japp, jag kastar in handduken i halvlek. Så imorgon blir min sista dag på ”nya praktikplatsen”. Anledningen är inte svårare än att jag tänkte efter, ordentligt tänkte efter och bestämde mig för att göra det som är smartast och bäst för mig just nu. Vilket även råkar vara det som känns mest rätt. 
Ganska komiskt att min saknade klasskamrat A gjort exakt detsamma denna dag och att andra saknade klasskamraten J inte har lyckats hitta någon praktikplats alls, så nästa vecka blir det Dreamteam som kör egenundervisning enligt skolmodell. Känns inte fel alls!... :o) Men för att inte knata händelserna i förväg så återgår jag till denna torsdag, genom att kasta in en dagensstassbild: 


Sidentop – Odd Molly Hookup tank (eller nåt sånt), kofta – Odd Molly Timeout wrap cardigan, dark blossom, jeans – Please, pjux - by Koah, Shazia, roma white. 

Och det var alles för den här gången. Dags att laga mat… God kväll på er därute!

4 kommentarer:

  1. Bra gjort! Helt krasst så vi för gamla för att ägna oss åt sånt som känns fel. (ja du fattar att det inte är en förolämpning men jag säger det ändå...)

    Jag gjorde ju detsamma igår och free at last säger jag.
    Känns som det behövs firas... ;)

    SvaraRadera
  2. Snygg dagens!
    Jag blir nyfiken på dina tankar bakom beslutet och vad ni ska göra! Dock tycker jag alltid att det är rätt att följa sitt hjärta om besluten är någorlunda förnuftiga :-)
    Kram och lycka till!

    SvaraRadera
  3. Magkänslan är oftast rätt säger jag så hoppas jag att vi ses snart. :)
    kramar

    SvaraRadera
  4. Du ska göra det som känns bäst för dig själv. Och känner jag dig rätt har du goda grunder för att slänga in handduken....Kram!

    SvaraRadera