Powered By Blogger

onsdag 17 april 2013

Dagens – som befinner sig mitt i en megakris

Ett hejdundrande slagsmål med efterföljande skador att se efter en bra stund därpå höll mig vaken större delen av natten. Djurfight. Igen! Det är liksom inte första gången… Där alla, återigen, överlevde (även om det var nära att allihop åkte ut genom fönstret med min hjälp…) och såren nu är på god väg att läkas. Men det är inte det krisen som jag har blossat upp i rubriken handlar om. Inte heller min extremtrötthet som gjort mig till en stensur megabitch, även om det i sig är av lite kritisk situation… om än inte ovanligt… ;o) 

Utan det handlar om något betydligt mer ytligt än så. Min klädstil. Som jag är så sjukligt übertrött på att jag helst skulle vilja hiva ut varenda pinal som befinner sig i garderoben. För allt känns samma, varenda dag samma, samma… jag sitter fast i någonslags uniform säkerhetszon, typ… Men! Och det är här krisen kommer in i bilden… Vad skulle jag ha för klädtrasor att kasta på mig istället?... Vilken stil är jag? Vilken stil vill jag ska vara jag?... Tuffa frågor. Idag blev det såhär:


Fuskskinnjacka – HM, rosa linne – Odd Molly Rib jersey tank, jeans – Please. 

Japp, same shit, different day… Suck och stön... men nu hinner jag inte börja nätsnoka annat, spåna ihop någonslags ny stil, för nu ska jag till mitt forna praktikhak och receptionista ett par timmar. Take care därute!

2 kommentarer:

  1. ja visst blir man trött på sin stil eller som jag ibland känner "avsaknad av stil" ;-) gillar din stil skarpt och jag får väl ta över den efter dig ifall du byter ;-) ha d gott på praktiken!
    Kramar <3

    SvaraRadera
  2. men du har jo din coola stil. Jag tycker du är snygg i allt du har på dig och får fram av kombos, men visst är det lov att bli trött på den..
    kram

    SvaraRadera