Powered By Blogger

tisdag 2 april 2013

Dagens – med uppiggning som baktanke


Sammetsaktig jacka – Odd Molly Drama jacket, lite lilac, vit tröja under – en av de jag shopsade på HM i lördags, jeans – Please studs, nero. 

Premiärinvigde the nykomlingsjacka för att pigga upp mig i morse. Var liksom inte det minsta på hugget för att placera mig i någon skolbänk. Eller för att strax därefter tokstressa för att hinna till praktikgymet och en sejour i receptionen. Men så blev det i alla fall. Klädsel med uppiggningsbaktanke kanske inte funkade fullt ut men nog ändå lite. För så ytlig är jag, som blir humörpåverkad av det jag har på mig. Upp eller ner beroende på väl jag trivs i den dagsaktuella stassen. Någon mer som kan skriva under på det?... Tjing för idag!

2 kommentarer:

  1. Hihi, för jag är precis likadan med att humöret och hur jag trivs i vad jag har på mig går hand i hand. Min äkta hälft tycker att jag är utfånig så skönt att veta att jag inte är ensam om det i alla fall ;o)
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  2. Är man inte bekväm i kläderna så påverkar det humöret definitivt. I alla fall på mig. Super snygg är du i alla fall;-) Kramar

    SvaraRadera