Powered By Blogger

fredag 19 april 2013

Minivariant av Mollyprovning i Stockholm

Tre på Åhlens i lördags, två på lilla Mathilde i söndags. Fem provade Mollysar, någon som hamnade på önskelistan, någon som föll ut från den. Jag pratar om:

Double D dress, chalk 1699:- 

Storlek 1. Bomullsklänning med en massa fin brodyr i samma färg som tyget. Roligare irl än på produktbilden och en riktigt klockren sommarklänning. Sval, skön, bra längd, schysst passform med rymd på rätta ställena.

Burly dress, turquoise 999:- 

Storlek 1. Modellen gillar jag som attan, och tyget, dekorationerna, längden, skärningen. Det enda minus är färgen som kanske inte riktigt är klockren på mig. Men har för mig att den finns i svart och rosa också. Soft trikå, typ.

Woodstock long dress, silky white 3499:- 

Storlek 1. Helt sjukt snygg! Modellen, brodyren, det tjockare sidentyget, fransarna nertill. Hade det inte varit för att jag aldrig vågat köpa den då den känns alldeles för ömtålig för mitt slarviga, djurtäta liv så hade jag börjat spara slantar direkt. 

Woodstock short dree, silky white 3499:- 

Storlek 1. Man kan nog kalla det kärlek, för fy tusan vad jag inte ville ta av mig denna igen. Finns absolut ingenting jag inte gillar med den, jo förresten, en sak; prislappen. Men eftersom den är så välgjord känns den ändå så mycket mer berättigad än priserna på en hel del andra Mollysar.

Crumple long wrap dress, multi 2999:- 

Storlek 1. Denna levde helt upp till utseendet på produktbilden. Och den gillar jag, eftersom jag finner en finstickad långklänning i färger att bli glad av väldigt svår att motstå. Den satt snyggt, tajt utan att flasha valkar, wrappig utan att glida isär. 

Undrar ni något om plaggen så är det vara att hojta. Tack och hej för idag!

8 kommentarer:

  1. Winning styles that look super hot on you. Love the sleevewarmers too :)
    Kramar,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  2. Så mycket fint, särskilt de två sista. Crumple måste nog hitta hit om jag finner den. Det är inte många webshoppar som har den... Tack för provningen! Kram Linsan

    SvaraRadera
  3. Alla plaggen passar dig toppen....
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Blusen är to die for.. :)
    kramar

    SvaraRadera
  5. Woodstockblusen är ju helt fantastisk! Burlyn är jag med sugen på. Fast den svarta.....Kram!

    SvaraRadera
  6. Du passar ju tamejtusan i allt!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag har den svarta Burly och banne mig i stl 1.
    Väldans skön!
    Ja prislappen är man ju inte alltid överrens med...
    Men nu när jag vet vad den vackra kappan kommer att kosta till hösten så får det väl börja sparas. ;)

    SvaraRadera
  8. Woodstock dressen överraskande snygg!! Den sista, inte lika på som jag hoppats.. Fast det är ju DIn känsla som räknas.. Tack för visningen!!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera