Powered By Blogger

tisdag 30 april 2013

Dagens – som försöker bena upp ett liv i kaos

Ja kaos. För det är det ord som enklast och mest sanningsenligt beskriver mitt liv just nu. Fast som sagt försöker jag styra upp, ta tag i, vända till bättring. För hellre fäkta än illa fly. Liksom... Så därför lite låg närvaro här. Men en dagens är ju icke att förglömma. Kaos eller ej... Och hur fultråkig den stassen än må vara... ;o)


Skinnjacka – Odd Molly CC jacket, almost black, sjal – Odd Molly Fay scarf, silky white. Ljusgrön munktröja med turkos blomster – loppisfyndad av en klasskompis för en ynka tjuga, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, almost lack, pjux – by Koah Shazia, roma white väska – Odd Molly Chimbote knitted bag, multi. 

Det var alles för nu. Önskar er en kanonbra valborghelg! Själv skippar jag firande och fortsätter istället med mitt kaosutredningsprojekt… Men det kan hända att jag återkommer med en Mollyfråga som jag inte riktigt kan få ur hjärnan. För hur struligt livet än må vara så finns det tydligen och jämt alltid en liten vrå i min skalle dedikerad åt klädsliga ytligheter… :o) Peace out för nu! Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. Inte alls fultråkig! Här har du en till som skippar Valborg så behöver du ösa ur dig så vet du vart jag finns.....
    Kram

    SvaraRadera
  2. Inte fultråkig alls - läckert tycker jag och dräglar lite över scarfen. Jag skiter också i Valborg - trött som fan och har nyss sovit två timmar :o
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Skippade bålet vi också.
    Laddar för stor drabbning imorgon =)

    SvaraRadera