Powered By Blogger

torsdag 18 april 2013

Stockholmsrapport – söndag med toalettspan & skräpmat

Söndag i Stockholm. Avslutning på träffen kallad Odd Molly fun days. Trist med för snabba slut... Men istället för att tokgrubbla på det kastade jag mig över frukost... 


... med vackra Shopaholic som sällskap och iklädd en av helgens nyförvärv. Shoppad på bloppis från hemmaplan men levererad i handen under helgen...


... Hookup tank. Som är ett väldigt välkommet tillskott i min Mollyrob. Mina samma i den långa modellen är utflyttade på grund av storleksskiljaktigheter och jag har varit lite sur för att den inte funnits i kortmodell. Det fanns den, dock bara som sample eftersom den aldrig gick i produktion. Dock blev den nerstoppad i hafspackningen. Där jag förvånansvärt nog fick plats med allt trots ett gäng nytillskott på klädfronten.
Sedan bar det av mot tunnelbanan för att droppa av världsskönaste vän Peggy:


Jag och Linda hade ett par timmar kvar att spendera i hufvudstaden och nyfikna på Mood gallerian (heter den väl?) så knatade vi dit. För att spana på nåt kul...


... och den önskan blev mer än väl tillgodosedd. Cool och annorlunda miljö, roliga butiker med massa vilhapryttlar. Kolla bara borden, to die for. Och hade det inte varit för att de troligast inte gått ner i våra väskor så hade vi garanterat varit ägare av varsitt nu...
Men allra mest hade vi en sak i åtanke att kolla in där, en plats vi hört om...


... toaletten, som var precis så galet skitsnygg som vi fått den beskriven! Och vad passar bättre i snyggmiljö än egodiverier, tänkte vi: 


Men eftersom vi inte riktigt tyckte att vi kunde hänga där hela eftermiddagen fortsatte vi upptäcksfärden på gallerian. En enda butik lyckades vi ta oss in i:


Galet häftig "väggmålning"


Generellt mycket att se överallt. 


Det fanns även en del restauranger som vi gärna slagit oss ner på men eftersom frukosten fortfarande uppfyllde sin uppgift att hålla oss svältfria blev avslutningen där istället tokåkande i rulltrapporna. På grund av takspeglarna: 


Och färden bar vidare till en butik vi missat dagen innan, "lilla" Mathilde på Biblioteksgatan, där jag snublade över en Molly jag var supernyfiken på:


Såklart blev den provad. Visning av det sker imorgon. Nästa affärsstopp, Zara, innehåll inga provrumsbesök, däremot röjde vi runt ganska flitigt i sortimentet.


Kläder och assessoarer i exakt hela spannet mellan fint och superickefint.


Dock blev det shoppat. Mustaschtröjan var det någon som fick i present av sin mamma, men då jag ju inte har barn fick jag slå till på något åt mig själv, ett halsband som blev jäkligt oskarpt på bilden från butiken men som dock figurerade på mina dagensoutfitbilder från tidigare idag.
Därefter var tiden på upphällningen. Vi hämtade bagaget på hotellet och tunnelbanade oss till centralen. Och eftersom vi inte hade med oss skrätmatsbojkottande Peggy kunde vi äntligen kasta oss över delikatesserna...


... på Burger King. Innan jag plötsligt befann mig ensam, nästan lite övergiven, på en tågperrong skyltad mot södern. 


15.36 blev det byebye storstan, hejdå träff. En grymt skoj helg till ända. Om den ändå kunde upprepa sig igen imorgon... Tack till alla involverade. Speciellt mina tokunderbart galna roomies... Peace out för idag!

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Det är så skoj med alla dina bilder och klänningen kan jag tänka mig är riktigt snygg på dig. Fiona provade den också på lilla Mathilde (som jag blev galet förtjust i för övrigt) och den satt som en smäck på henne.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Du och Linda är mina favoritbloggare! Kul att ni är kompisar!

    SvaraRadera
  3. Ja det var väl en helg som gick fort.....Kram!

    SvaraRadera
  4. Haha schysst bild du fick när ni vinkade av mig ;-) det krävdes en hel del för att se lite "käck ut" ;-) ja tur var väl att ni lämpade av mig så att ni fick er "skräpmat" :-)
    Kram snygging!

    SvaraRadera