Powered By Blogger

måndag 15 april 2013

Stockholmsrapport – fredag med provning & utomhussupé


Min helg i hufvudstaden inleddes med att jag lyxlirade mig dit by flyg. Som visade sig vara ett så kändistätt sådant att jag nästan själv kände mig som en celebritet. Tre personer kända från tv och jag, liksom... Från Bromma blev det rask färd till centralen där de undersköna damerna Peggy och Linda skulle plockas upp och ledas till hotell. Med tunnelbana, för första gången någonsin för en av dem: 


Incheckning där vi propsade på att få betala rummet på en gång. Tre shoppinggalningar i en Mollytät stad kändes för riskfyllt för att våga vänta till hemfärd med den detaljen... Men innan vi började sätta slantar i rullning vankades ett besök på Odd Mollys högkvarter. Och en hel hop andra bloggande ladies... 


... som världens underbaraste och garanterat vackraste präst Eva, och...


... coolaste Sofia som jag var fräck nog att sno åt mig en bild tillsammans med där vi satt på golvet och väntade på tal av Per H. Jag har aldrig tagit en enda bild på honom och gjorde det inte den här gången heller. Inget jag satt i system dock, bara något som råkat bli. Inte inte bli så snarare... 
Därefter släppte de loss horden att röjja fritt bland den kommande höstkollektionen. Och röjjdes var ordet som gällde för de allra flesta.  


Vackra vänliga Karen som tagit sig ända från Kanada för att vara med. 


Halleluja vad mycket fint det fanns att finna på galgarna.


Snyggaste norskan Angelin i jacka som inte heller den var speciellt otrevlig. Och när jag såg henne i den började jag också att kasta på mig lite av snyggoplaggen:


Har ingen koll på namn på sakerna. Var lite för uppstajsad för att överhuvudtaget titta efter den lilla detaljen. Och ännu värre blev det när jag kom till denna skönhet, ett absolut drömplagg:


Kommer säkert att gå loss på en miljard eller så eftersom jag känner att jag bara måste måste ha den. Kommer bara i den här kulören men finns å andra sidan även som kjol: 


Så värst mycket socialiserande och mingel hann jag inte riktigt med, dumt nog känner jag nu för en del, som denna vackra varelse...


... Marika, hade jag verkligen sett fram emot att få träffa och tjattra med igen. Så mycket vettiga bilder blev det väl inte heller, så tur vår egen grymma hovfotograf Lingon också fanns på plats:


Och Sofia som är galet duktig på detaljbilder. 


Fika med kaffe, kakor och choklad satt fint efter den komplett galna svängomen i höstspaning. Och om jag knaprade choklad till jag höll på att storkna så var jag inte heller sen att roffa ett par när det visade sig att vi kunde plocka med oss av denna hög med flipflopps:


Därefter var det dags att återvända till nutid. Med besök i Odd Mollybutiken... 
En begivenhet som avhandlas i inlägget här under... 

6 kommentarer:

  1. Oj oj, vilken snygg dress!!! Köpte du den?! Dum fråga förstås..vet inte om jag sett innan.. Flera riktigt ursnygga kläder både påminner o andra..fnissar när ni superhungriga attackerade godisskålen på Vapiono! (Så heter den väl, eller..)
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klänningen kommer till höst, eller i sommar rättare sagt för om jag inte minns fel börjar höstkollektionen droppas ut i verkligheten i juni. Tror den kommer att vara alldeles för dyr för köp tyvärr... Ja shit vad hungriga vi var, länsade nästan den där godsskålen... :o) Kram!

      Radera
  2. Gud, man tror man ska få Molly-frid NÅN gång, men så kommer sneak peakar på kommande vackra ting så man bara dööör! Den där svart vita saken o vita jackan var ju galet snygga. Ni måste ha varit i himmelriket när ni fick pröva o pilla på kommande kollektioner:0) kram

    SvaraRadera
  3. Alltså klänningen...du var så himla fin i den. Känns som ett måsteköp om den inte blir svinigt dyr. Jag gillade färgerna i den men den skulle haka upp sig på varenda valk på mig plus att jag skulle se ut som en hippie-wannabee. Du om någon kan liksom "rocka till" den.

    kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Den klänningen, den klänningen och vad är väl en miljard...
    du ser underbar ut i den och jag önskar att den hamnar i din garderob. Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Vilken underbar sammanfattning!! Ser verkligen fram emot del 2!
    Kul bild på dig och mig i likadana blusar :-) Jag blev själv inspirerad att köpa blusen efter att ha sett den på en annan tjej.
    Ja, du är verkligen snygg i klänningen! Jag är tyvärr en kortis så jag får njuta av den på andra. Kram

    SvaraRadera