lördag 31 juli 2010

Dagens på gatujippo

Så har man varit ute i festivalvimlet, gatujippot som jag kallar det... Eftersom vi bor mitt i det så är det ju svårt att undvika när hundar behöver rastning.
Men vi bestämde oss för att gilla läget så vi kollade till och med i lite marknadstält. Och shoppade.

Hos Djurens Rätt. En t-shirt till make, en tygkasse till mig och en vegetarisk kokbok för gemensamt bruk. För även om det inte är Mollysar så är Djurens Rättprylar också ganska svåra att motstå, speciellt när man som medlem fick 25% rea.

Så här ser jag ut idag:Prairie short strap dress, chalk
Chrysalis minigown, powder
Jeans från Gina Tricot
de hårt beprövade mockastövlarna från Ellos

Eller såg ut blir det nog, för vi ska strax ut igen. En kompis som spelar här utanför nu klockan 19 och en om en timme i en annan del av stan.
Och eftersom det inte är helt supervarmt så åker det nog på något med lite mer ärm istället. Så det kan hända att jag tråkar ut er med en dagens 2 senare…

Önskar alla en superbra lördagskväll. Kram!

Hårdröjning & en dröm på hjärnan

Tiden går fort när man har roligt. Och när man städar. Vilket är vad jag hitintills har ägnat den här dagen åt.
Bindgalenstädat – som i när man far omkring som en stolle och hårdröjer. Det var ett välbehövligt ryck. Inte riktigt klar än men det tar sig.

Det blev aldrig någon konsert för mig igårkväll. Jag var galet stentrött och lyckades aldrig komma utanför dörren.

Istället roade jag mig med att gå igenom höst och vinter lite mer ingående på Odd Mollys hemsida.
Det blev inte mer än de plagg jag redan har listat som passerade med stämpeln måste ha.

Men en liten dröm, i två kulörer, fick jag dock på hjärnan, där den nu ligger och skriker att den vill uppgraderas till måste listan. Vilket den inte får förrän jag har sett den irl.


Saga shimmer dress, (heter den så eller är det bara något jag fått för mig?..) i velvet och almost black.

Den SER ju helt underbar ut. Och användbar eftersom jag redan har lyckats parat ihop den med diverse plagg jag redan har i garderoben.
Är det någon som har koll på prislappen på den?

Dags att städa lite mer innan lusten dör ut.
Hoppas ni har en bra lördag. Vi ses senare. Kram!


fredag 30 juli 2010

Dagens & svinfestival utanför dörren

Fredag! Och en riktigt välkommen sådan för shit vad trött jag är! Ända in i skelettet faktiskt.
Det har minst sagt varit en hektisk vecka. Och på söndag är det jobb igen så det gäller att försöka kombinera vila och njuta den fjuttiga tiden till dess.

På tal om något helt annat så hade jag på mig denna kombo idag:


Emb bikette denim jacket
Suiteheart minidress, almost black
Chrysalis minigown, almost black
Jeansleggings från Vero Moda
Mockastövlar från Ellos

Det är festival här i byn. Det drog igång igår och håller på till sent imorgonkväll. Om jag berättar att jag har gått med i Facebookgruppen som vill avskaffa den så fattar ni hur jag känner för detta spektakel.
Eller rättare sagt alla de utomboendes som vallfärdar hit och beter sig som respektlösa svin.

Tilläggas bör att jag bor mitt i festivalområdet och är det inte folk som pissar på vår hissdörr, vi bor på en bakgård som det är lätt att ta sig in på och just pissa på hissdörren så det stinker i veckor efteråt är en populär festivalsysselsättning, gärna tillsammans med att svina ner så mycket det bara går.
Sedan är det allt glaskross och all äcklig mat som ligger och dräller överallt. Hundar trampar i glas, hundar äter äckelmat och blir sjuka.
Har varit med om både och. Vill inte ha mer av det!
Dock är det några kompisar som spelar om 4 timmar så jag ska trots allt försöka orka mig ut och se dem.

Vad ska ni göra ikväll? Önskar alla en superbra kväll! Kram på er!

Likadant klädda toktanter

Jag fick ett paket igår som jag givetvis rusade och hämtade på väg hem från jobbet. Provade när jag kom hem och började testa med lite allt möjligt för att hitta bästa matchningskamrater till min nya, och länge suktade Prairie strap dress, lite green.

Då plingar Åsa - Mollyvärldens egen lilla klädklipperska - och berättar att hon och hennes dotter Malin är i faggorna. Det vankas nämligen gatujippo, de kallar det festival, här i stan just nu.
Så jag behåller det jag har på mig just då och rusar ner för att träffa dem.

Snacka om komiskt sammanträffande när vi i princip är likadant klädda. För den färgblinde VAR vi exakt likadant klädda.
Om någon sitter och känner att det inte går att få nog av oss så finns det fler bilder hos Åsa. ;o)
Och precis som hon fick jag hårdcensurera, för vi ser fan inte kloka ut någonstans, trodde inte ens att det fanns så sjukfula miner… eller så står vi inte stilla i det dåliga kvällsljuset så allt är en enda oskarp mischmasch.
Stackars Malin och den anslutande Mr Make som försökte agera seriösa fotografer…

Tänk vad sjukt ändå. Jag får ett mail för någon månad sedan av en tjej som läser min blogg, vi är typ jämngamla, bor på bara ett par mils avstånd ifrån varandra och verkar dessutom ha samma humor och en del gemensamt. Häftigt!
Och snacka om att hon har coolast och snyggaste dottern, gillar henne precis lika mycket!

Nu ska jag fortsätta jobba. Inser att jag har milvis med bokstäver att ta igen i Blogglandia så det gräver mig att jag inte hinner stanna kvar här istället.
Så det blir att ta igen i helgen istället, för tack och lov är det fredag idag! Tjohoooo! Vi ses! Kram!torsdag 29 juli 2010

Dagens - i speedad version

Jag har suttit och tryckt på de här bilderna hela dagen, bilderna på dagens outfit:


Men jobbet har konstant kommit emellan mig och Blogglandia, inte klok egentligen att man inte ska hinna blogga på arbetstid… ;o)
Men nu gör jag det i all fall, fast i speedad version. För det blir inte mer än så här just nu. Men sen.
För jag har ett paket att hämta idag och förhoppningsvis även en träff med en Mollysyster att rapportera om senare. Kram så länge!onsdag 28 juli 2010

Dagens & inte Stålmannen

Jag jobbar, lagar mat, pratar i telefon, rensar i en pappershög, försöker planera jobb, försöker planera vardag och försöker sammanföra de två spretiga planeringarna till en enda.
Jag klappar djuren, tvättar, hänger in redan tvättade kläder, jobbar lite till och kollar så att inte maten blir bränd.

Och eftersom jag inte är Stålmannen så klarar jag inte riktigt av det jag egentligen helst skulle vilja ovanpå det. Att blogga. Så därför blir det bara en dagens innan jag lämnar in handduken här igen.


Prairie short strap dress, chalk
Underklänning från Joy
Jeans från Vero Moda
Skor från Din Sko

Försökte gå in skorna idag, gå in som att vänja mig vid klackar. Det blev mest en massa okontrollerat vinglande a la tant på lyran längs kullerstensgatorna…
Någon som har tips på hur man går in skor med klackar? I så fall mottages de med största tacksamhet…

Ha en bra kväll. Kram!

Brand istället för bank

Planen var utstakad. Jag skulle jobba undan efter en härlig liten lista jag plitade ihop i morse. Och klockan 10 infinna mig i bankens lokaler laddad för skäll med ett blossande inre.

Då var det något som blossade upp betydligt mer än mig, det börjar nämligen brinna i grannhuset.


Så det var bara att kasta bankplanerna överbord och bevaka och rapportera om branden istället. Som tack och lov precis är släckt.
Och när jag tryckt ner den sista tangenten i bevakningshistorian så dimper det in ett mail från Lisen. Att de har fått pengarna och att mitt paket skickas idag. Tjoho!

Bankskället återstår dock men nu får det vänta till imorgon. För min lista ligger si så där 2,5 timmar back… Men jag kastar mig över den betydligt gladare i hågen i alla fall.

Ha en bra dag där ute. Vi ses senare. Kram!

 

tisdag 27 juli 2010

Vem fan sparar på plastpåsar?

Under vår senaste träff i Malmö kom ämnet ”de som säljer kläder på Tradera som inte är Mollysar men som skriver att det ingår en Odd Mollypåse bara för att de ska få med sin annons under Mollysar”.

Jag öppnar aldrig de auktionerna och har därför alltid trott att det var de där små tygpåsarna som man får med underkläderna som avses.
Men en av de kära Mollysystrarna berättade då att det även är plastpåsarna som kommer som en (oemotståndlig) bonus… Och då tyckte vi; vem fan sparar på platspåsar?

Nu kan jag avslöja att jag har svaret på den kluriga frågan...JAG samlar på platspåsar. Utan att egentligen veta om det…

Men detta pinsamma samlande uppdagades när jag skulle packa paket och letade efter något fint papper att slå in kläderna i.
Det fina pappret lös med sin frånvaro. Men det gjorde inte plastpåsarna.
De tittade istället glatt upp ur en låda. Som om de liksom lagt sig där bara för att jäklas. ”Haha, där fick du för att du hånar andra”.

Utan silkespapper, utan tid att shoppa sådant heller, men med plastpåsar. Så jag använde helt kallt dem till att paketera Mollysarna med innan de for iväg till postombudet.
Så nu vet ni tjejer som får paketen; ni får en Mollypåse på köpet! Inte illa va? ;o)

Om ni undrar varför katterna är med på plastpåsebilden så är det bara för att piffa upp all trist plast och mitt ännu tråkigare hem med lite vackra inredningsdetaljer.

Ha en bra kväll alla vackra tjejer i landets alla hörn. Ses imorgon. Kram!

Dagens & 250 + 1 anledningar till ilska

Jag kostar på mig friheten att ta en tillfällig liten jobbpaus. Dels för att visa upp dagens som är Magnolia strap dress, almost black och Emb bikette denim jacket i sällskap av ett par ruskigt gamla silversandaler.

Och dels för att jag ändå är så skitförbannad att jag behöver kyla ner mig lite innan jag klarar att vara en effektiv arbetare igen… Tänkte testa att se om det funkar att skriva av sig sin frustration.

I skottlinjen för min ilska står banken. För det första funkar inte mitt Visa-kort att betala i utländska webbutiker med. Jag har frågat specifikt om det gör det och fått ett jakande svar. Så är det alltså inte.

Så när jag la in en beställning hos Lisen.dk i fredags morse så fick jag strula med banköverföring istället. Skitkrångligt men det kan man väl ta. Om det inte hade varit för att jag upptäckte lite senare att banken snott hela 250:-!!!
För att göra överföringen till en bank i Danmark.
Hur i hela helvetet har de mage att ta så mycket, ska de sätta sig i en taxi och lämna av pengarna personligen till bankfolket över sundet eller…?

Och trots denna gigantiska summa, som det är i mina ögon, så har Lisen INTE fått in några pengar ännu. Vilket jag vet eftersom jag precis fick ett trevligt mail av just Lisen.
Fredags morse, pengar fördes över, OCH försvann från mitt konto directly.
Tisdag sen eftermiddag, antingen har taxin de är ute och lullar i kört vilse eller så har de inte tid att föra över pengar eftersom de sitter och käkar tårta som de köpt för mina 250 spänn… Fan vad sne jag är!!!.

Eftersom de stänger om en halvtimme så hinner jag tyvärr inte in på banken idag. Men imorgon, då jäklar…

Är det någon mer som blivit robbad på feta avgifter för utlandsöverföringar? Och hur lång tid brukar det ta innan era pengar hamnar på bankkonto i utlandet?

Det funkade inget vidare att skriva av sig ilskan men jag måste trots allt jobba en stund till. Så jag säger hej för nu och hoppas få en stund över att återkomma senare. Kram!

Efterlysning

Godmorgon! Den är mer trött än god för min del än så länge men det ska väl ordna upp sig när jag snart kastar mig i duschen...

En läsare efterlyser denna godbit: Chrysalis minigown, rouge. Helst i storlek 3 men 2 går också bra.
Någon som har den att sälja eller vet var den - mot alla odds - går att få tag på?
Skriv i så fall en kommentar eller maila mig på oddjosanne@gmail.com.

Ha en bra dag! Vi ses senare. Kram!

måndag 26 juli 2010

Dagens - i hastens anda

Det blir bara ett inlägg i hastens anda här idag. Någon som blir förvånad om jag skyller det på jobb? Nä, jag tänkte väl det… :o)
Dagens outfit är i alla fall den här:Light cotton embrioder, purple även känd som 327
Chrysalis minigown, powder
Jeansleggings från Vero Moda
Mockastövlar Ellos

Det börjar bli en lite väl tjatig följetång med samma jeans och samma stövlar dag ut och dag in. Ska se om jag kan plocka med lite mer fantasi när jag dressar mig imorgon.

Nu måste jag tyvärr lämna er igen… Hoppas på att få lite mer tid att spendera i Blogglandia imorgon…
Ha en bra kväll. Kram!

söndag 25 juli 2010

Dagens och galenshopping

Det har varit en dag som mest bara har flutit på här. Med städ, tvätt, matlagning, hundpromenader och allt det där som jag tycker är det enda man gör när man är ledig och hemma…

Vi har dock även hunnit med att slå oss lite lösa och träffa min mamma. Eftersom jag har varit drabbad av wrapfeber den senaste veckan så åkte den av mina tre som ännu inte luftats på då.


Chrysalis wrap, lilac
Chrysalis minigown, almost black
Jeansleggings från Vero Moda
Mockastövlar Ellos

En kombo som även fick uppleva galenshopping på nära håll...
Jag hade en auktion på Tradera som jag verkligen ville vinna. Ledde budgivningen sedan dagar tillbaka men plötsligt upptäckte maken i sin Iphone att jag var överbjuden sedan en dryg timme innan den skulle gå ut.
Då dör mobilen.

Med 15 minuter till godo släppte jag allt och rusade i riktning hemåt. Ja, vi pratar tanten utan minsta tillstymmelse till kondition som fullkomligt plöjde sig genom stan…
Kastade mig in genom dörren, tryckte igång datorn med maniska fingrar. Och klickade smått desperat i det jag var villig att ge som mest i sista minuten. ”Tyvärr är inte ditt bud det vinnande” eller vad det står.

Då skakade jag i hela kroppen och bara plitade dit en siffra tagen från luften och klickade som om jag vore besatt av jävulen. Auktion avslutad.

MED det vinnande budet till mig! Lyckorus ersatte genast bindgalenhet.
Tills jag kom på att det var ju egentligen mer än jag ville, eller framförallt har råd att ge…
Hmm… ja lycklig är jag fortfarande trots allt. Men det är ju lite klurigt att försöka komma på ett vettigt sätt att förklara för maken att jag enbart kommer att kunna bidra med ett och annat nudelpaket under resten av månaden…
Vilken Molly det är? Det avslöjar jag när den har landat… :o)

Hoppas ni har en bra kväll. Kram!


Hur tänkte de här?

Listor är något av det roligaste jag vet. Så kul att jag nästan har en sjuklig dragning till att lista det mesta i mitt liv.
Nja, det kanske var en liten överdrift men listor lockar. Även andras.
Och en av de allra roligaste jag sett på länge är DrMollys lista på Mollysar från höst och vinter 2010 som hon absolut inte tror att hon kommer att köpa. Ni hittar den genom att klicka här.

Jag instämmer till fullo i det hon visar och skriver. Jag blev sugen på att själv plita ihop en liknande lista. Men när jag sedan själv satt och dissekerade Odd Mollys hemsida igår så slog det mig hur mycket det är som jag absolut inte vill ha. Och hur löjligt lång en sådan lista skulle bli.
Och hur mycket som jag faktiskt satt och skrattade åt eftersom det mest bara är skitfult. Hur tänkte de här till exempel?


Har de plockat in en blind på crack att designa eller... Och det finns hur mycket som helst som man bara baxnar när man ser.
Överdrivna och groteska detaljer, sliskiga tyger, konstiga skärningar, vidriga kärringmönster…

Det är nästan så man blir lite förbannad, för vem tror de är så dum i huvudet som spenderar multos dinaros på plagg som förmodligen inte ens skulle platsa i en realåda på loppis… Vad tycker ni?


lördag 24 juli 2010

Dagens – ett experiment med frågetecken

Efter lite tråkigt hushållsgöra så kände jag för att skoja till dagen med ett klädrelaterat experiment när det blev dags att lämna hemmasalongerna för ett fläktinköp på stan. Eftersom tiden var knapp innan butiken skulle bomma igen så blev det ett ytterst spontant experiment. Så utan vidare eftertankar fick jag på mig det här:rosa Yarnbard cardigan
Fields of Lace, chalk
Livingloving dress, rouge
Mockastövlar från Ellos

Eftersom jag inte riktigt kan bestämma mig så kastar jag över frågorna som jag ställde mig själv när jag knallade runt idag till er;
Funkar det som kombo? Eller är det lite too much av matchning (trots att färgerna egentligen inte riktigt går hand i hand)? Eller ser det bara rörigt ut? Är det egentligen mest bara skitfult?... Vad tycker ni, ärligt?

Förutom att köpa en fläkt att ha på jobbet så öppnade jag även plånboken för en annan oemotståndlig goding.

Ostkrokar. En av mina största laster här i livet.
Det här var den enda påsen som fanns. Nästan ett halvt kilo tung… Fatta med kalorier som trängs i en och samma påse, där ligger trängseln hos burksardinerna fett i lä…
Bara att konstatera; viktnedgången får tydligen vänta…

Nu blir det pastasallad, film och kanske en liten ostbåge eller två… Me like!
Hoppas ni också har en bra kväll. Kram!

Mina tio måsten i höst

Odd Mollys hemsida är nu genomscannad med lupp. Och jag har listat mina absoluta måsten. Dessa:


Chrysalis minigown i lite green, dark indigo, cabaret och lite indigo Om jag bara skulle välja fyra plagg från hösten så blir det utan tvekan dessa. Det av erfarenhet från vad jag använt absolut mest i vår. I mina ögon ett klockrent plagg som lyfter det mesta.


Wigwam dress i både almost black och velvet är även de absoluta måsten. Den i lite lilac var också farligt nära att få en plats här men den fick stanna på listan över plagg jag först vill se, i det här fallet är det färgen jag är lite osäker på för jag tycker att den ser lite blektråkig ut på produktbilderna.


Efter att ha provat och känt in mig på den såhär i efterhand så hamnar även Tutu T88 i denna liga. Jag kan även tänka mig den i både almost black och white men den här är den klara favoriten.

Ingen höst utan en kofta och för mig är det Angora Long Mix Cardigan, almost black som gäller. Och från kofta är det väldigt nära till jeansjacka eftersom jag ofta använder en sådan som just kofta. Skulle jag bara välja fem plagg från höst och vinter så kvalar jeansjacka in som det femte hjulet bredvid chrysalisarna.

Sist men inte minst är även denna jacka en måstekandidat. Ett stort plus är att den är i bomull, jag har en i chalk som jag älskar och en svart är helt klart en klockren avbytare till den.

Alla dessa plagg är från hösten. När det kom till vinter hittade jag inte ett enda måste. Billigt och bra om än lite småtrist men även om inget är måste nu ska kan det ju lätt transformeras till att bli det i framtiden...

Jag började på en vill ha-lista också men den är omdöpt till nyfiken på-lista eftersom mycket av det som kommer att landa på den är sådant jag inte kan säga att jag verkligen vill ha förrän jag har sett plaggen på riktigt och provat dem.
Men den återkommer jag till en annan dag. Kram!Gårdagens & insprutad varmluft

Är det inte tiden som inte räcker till så är det tekniken som inte vill... Hade lätt kunnat kasta ut både datorn och mig själv genom fönstret igårkväll.
Galet trött och strejkande internetuppkoppling är ingen bra kombination. Men jag gick och la mig istället och nu funkar både datorn och jag lite bättre… Magi.
Så här såg jag ut igår i alla fall:


Limited edition silkdress
Chrysalis minigown, powder
Jeansleggins från Vero Moda
Mockastövlar från Ellos
Stackars phaléner som får stå ut med galen matte

Jag har skrivit innan om att det är sjukligt varmt på mitt jobb. Groteskt kvavt så man knappt får luft, blir extremt trött på nolltid och går runt i ett konstant svimfärdigt tillstånd.
Igår uppdagades det att det inte är jag och mina kollegor som är knäppa. Utan att vårt ventilationssystem står och sprutar in varmluft!!!
Värst har det varit i vårt rum, inte konstigt men två utblåsningsrör i storlek med operationslampor… Och de vet inte om det går att fixa till det… Idioter!

Så idag är det jag som går och köper mig en liten fläkt att ha på skrivbordet.
För övrigt blir det att ta tag i saker jag ligger efter med. Sådant som att tvätta, sortera papper, städa, betala räkningar… zzzzz… It´s a dirty jobb but somebody got to do it… Synd att det alltid är jag ;o)

Hoppas ni har en roligare dag framför er. Vi ses senare. Kram!

Förresten: NU har jag äntligen lyckats maila er om till salu-plaggen…

fredag 23 juli 2010

Jag har varit otrogen

Om man tänker bort några underklänningar, skor, jeans och en mockajacka så kan jag inte ens påminna mig om senaste jag köpte ett plagg som INTE är Odd Molly.
Men nu har jag minsann varit otrogen… och slagit till på den här:En Jolou-tunika som jag knipsade snabbt som attans när vackra Adela la ut den till försäljning i sin blogg. Bilden är stulen därifrån. För jag måste jaga tag på en svart schysst underklänning innan jag kan använda den och därför blir det inga livebilder på mig i den förrän dess heller.

Det blev ingen Taradiddle för mig. Så här var det; jag hade högsta budet på en 2 i royal på Tradera. Fick höra från två håll att den är väldans liten i storlek, därav min fråga igår.
Era svar gjorde mig ännu mer tveksam om den skulle passa. Så jag bestämde mig helt kallt för att låta ödet avgöra. Och inte gå in på auktionen mer förrän den var avslutad, vilket var sent igårkväll.
I morse kollade jag. Överbjuden.

You lose some, you win some. För inte var jag sen att ersätta den med inte bara ett, utan två andra Molly-plagg…
måste ju kompensera ordentligt för min otrohet med Joloun…

Åtminstone hoppas jag att det blir två för det strulade först lite med betalningen av den jag klickade i webbutik, och nu har jag inte hört något från dem så jag vet inte…
Men OM det går i lås så får jag inte bara två istället för en, utan två även för samma pris som Taradiddlen skulle ha kostat… så det är ett byte jag är sjukt nöjd med…

Som vanligt tänkte jag spela svår och inte avslöja nu med risk att det går åt skogen då men eftersom det är fredag så går jag ifrån den vidskepelsen. ;o)
Dessa är det, som jag kanske förhoppningsvis har på väg hem…Båda två ligger skyhögt på min ännu ganska långa önskelista över vår och sommar 2010. Så det blir en lycklig, men absolut nervös helg till jag vet nästa vecka om det blir två, en eller ingen...

Nu måste jag ut med hundar, handla mat och lite sådant. Återkommer med en dagens senare. Och med annat, som mail till er som ville köpa plagg till exempel, som jag tyvärr inte hunnit än… ;o(  Kram!

torsdag 22 juli 2010

Dagens & brutna löften – igen…

Och så var jag där igen, vid att lova utan att hålla…

Planen var att knalla direkt hem från jobbet vid 18-tiden, svara på mail och kommentarer här i bloggen, skriva till er som vill köpa plagg jag gjorde ett inlägg om igår, snurra runt hos er andra och lämna avtryck, något som jag ber om ursäkt för att jag är så dålig på… sedan tvätta upp plaggen som ska få nya ägare och köra blicken i Odd Mollys höst och vinterkollektion för att bena ut i måsten och vill ha.

Det blev inte ett jota gjort av det. För ytterst spontant och i ”sista sekund” blev jag och maken inbjudna till en grillkväll hos vänner vi inte träffat på bra länge. Och kom hem precis nyss. Så jag svek er för dem… Förlåt…

Men imorgon, DÅ går jag hem vid 17-tiden och gör allt det där jag skulle gjort idag…

Dagens outfit var i alla fall den här:


One silk wrap tunic, apricot
Chrysalis minigown, powder
Jeansleggins från Vero Moda
Mockastövlar från Ellos
Jobbväska överfull med papper, block, kamera & annan skit

En stass inspirerad av den tjockgrå himlen och regnet som precis vräkt ner minuter innan jag klev ut genom dörren i morse.
Hade jag vetat då att sol och idiotkvavhet skulle parkera sig över staden bara en dryg timme senare så hade jag säkert valt annorlunda…

Nu tänker jag plocka ut tandpetarna som jag har stagat upp ögonlocken med och istället kasta mig i sängen för att fånga lite välbehövlig sömn efter ännu en djupdykning i jobbträsket.

Men vi ses imorgon! Om ni vill. Kram!


Viktig fråga om Taradiddle

Jag har en livsviktig fråga; hur är Taradiddle i storlek?
Jag har hört både att den ska vara normal och att den ska vara liten så man behöver gå upp en storlek…
Vad säger ni som har eller har haft den?

Jobbträsket har fortfarande sina klor djupt nerkörda i min skalle så det blir inte mer från mig här och nu.
Men jag återkommer i kväll. Dels här och dels till er som mailat mig.
Ha en bra dag därute. Kram!