Powered By Blogger

tisdag 29 januari 2013

Dagen i bilder – bara för att liksom


Tar en bild under min Icashoppartur på lunchen för att sätta slaskmisären på pränt. Bara för att liksom. Och bara för att min übersköna klasskamrat M varit på zumba igår så slog hon till på en kaloriutjämnande lyxlunchefterrätt. Själv slog jag inte till på ett dugg av nyheterna som landat i lokala butiken Zebra. Men attans vad de satte snurr på mitt vårtrånande. Och fick någonslags inneboende färglängtan att slå fullständigt i taket. 

Vilket även galleriet mitt emot hjälpte till att spä på. Att jag dessutom är lite smått (och bisarrt) nalletokig gjorde inte min önskan att bli konstsamlare mindre direkt. Fast av ekonomitekniska skäl lär det få vänta ett bra tag. Och under tiden får jag leka konstkännare med min gatukonstkalender. Och gourmetexpert med hjälp av gröna oliver (som jag har fått stordille då, ännu en gång), köbefiskgratäng och sallad med favoritdressingen passionsfruktvinäger. 

Och så har jag spanat lite på bilderna från Odd Mollys modevisning igår men jag hittar inte ett enda plagg som rycker tag i vill-ha-nerverna. Vilket däremot Hunkydorys vår- och sommarkollektion gör. Multummycket. Så det blir nog mer tjat om den framöver. Tjatet just nu faller istället på att flasha lite katter. Denna dagen fröken Smalis och fröken Gladis. Bara för att liksom… Peace out för idag!

1 kommentar:

  1. Vilken tavla!! Förstår du blev förtjust! Budapestbakelse var inte igår direkt jag åt, så gott det ser ut! Dreglar..

    Vill utfärda en VARNiNG till ALLA med ett Tradera konto!!!
    I måndags eftermiddag blev jag, mitt konto KAPAT!!! Vilket jag inte upptäckte förrän på kvällen. Då kollade jag mailen, hade fått från Tradera jag ändrat min e-mail! Vilket jag naturligtvis inte gjort.. Så nu är min sida spärrad, kommer inte in själv. Har polisanmält, varit o hämtat ett personbevis som Traderas säkerhetsavdelning kräver för jag skall kunna öppna mitt konto igen. Måste alltså bevisa jag är jag..
    Kaparna hade lagt ut auktioner under mitt alias, dvs solvända 2. Hoppas innerligt inte någon hann köpa något innan det spärrades. Lär väl märka när kontot öppnas igen o det rasar in negativa omdömen.. Det här är inte roligt, känns oerhört kränkande!
    Se till alla att ha ett krångligt lösenord som är svårt att knäcka!!
    Kram

    SvaraRadera