Powered By Blogger

onsdag 30 januari 2013

En butik, två provningar, tio plagg

En reklamfilm på tv i gårkväll fick mig att knalla in på Gina Tricot idag. Ett plagg jag blev nyfiken på, där i rutan, som hann bli tio innan jag var redo att överge provrummet. En provning som dessutom blev två då jag inte hann testa allt jag ville vid första besöket. Och eftersom jag ändå hade vägarna förbi ett par timmar senare så var det ju lika bra att köra rond 2 också… 
Om ni undrar varför jag har olika byxor på mig på bilderna så beror det på att en katt kräktes i mitt knä under stunden jag befann mig i boningen mellan de två butiksbesöken… så det första paret blev därför tvättmaskinsplacerade... 
Och med det avklarat så kör vi väl igång la provning då:

Anna jacket, oat melange 399:- 

Storlek S och den jag såg och föll för i tv-reklamen. Det gick över vid det verklighetsbaserade mötet. Fin men inte på mig, som synes. Gillade modellen och materialet som var mjukis, a la munkjacka, liksom... 

Candy shirt, camo print 199:- 

Storlek 36. Det är något knasigt med Ginas storlekar för en hel del var lite stort till mig trots de ganska låga storlekssiffrorna. Därav att jag provade om två stycken, men de kommer sen… nu är det den hör skjortan som minst sagt är riktigt prisvärd. Materialet var precis lagom tjockt, liksom, inget sladdrigt skit… 

Candy shirt, grape leaf 199:- 

Storlek 36. Samma som ovan. Försökte utröna huruvida jag passar i grönt, och kamouflage också för den delen men blev inte klok på det, vad tycker ni? 

Alma jacket, camo 499:- 

Storlek 38 på den översta bilderna, storlek 34 på de undre. Cool men alldeles för fyrkantig i modellen för min smak. Tyvärr. Schysst tjockt tyg och lite fina detaljer.

Sirpa jacket, camo 299:- 

Storlek 36 på den översta bilderna, storlek 34 på de undre. Märkte dock ingen direkt skillnad mellan storlekarna. Gillade den här men fick inte riktigt rätt på hur man kan mixtra med snittet. Inga knappar på den men jag tänkte att man kanske skulle kunna fixa stängning med en säkerhetsnål eller något, men hur?... Det syns inte så bra men det är nitar uppe på axelpartiet som går lite bak mot skuldrorna, vilket är en detalj som jag tycker lyfter den rejält. 

Ninni hood, brock green 199:- 

Storlek S. På tal om stora storlekar. Gigantisk kallar jag denna. Provade den mest för att jag är otroligt kluven till färgen. Och ville därför kolla hur den ter sig på mig. Inte helt 100, eller hur?...

Malin top, offwhite 349:-
 
Storlek 36. Den kommer ju då inte alls till sin rätt med tokrosa under men om man lyckas tänka bort det så är detta en riktigt megafinfin stickad tröja. Med hur mycket detaljer som helst. Klart prisvärd om ni frågar mig.

Kitty shirt, white 299:- 

Storlek 36. Så mjuk och kanonskön kvalitet. Tyvärr lite för stor i modellen för min smak som gärna hade velat se denna under en kavaj eller kofta eller så… Snyggt med de nitaktiga detaljerna, jag gillar ju sådant plotter… :o) 

Pricilla top, black 199:-
 
Storlek S. Föll för de supersöta ugglorna och såklart, nitarna. Jag vet inte om fyrkantiga former är inne just nu men även denna hade lite den formen. Synd för annars hade den förmodligen varit en kandidat till min garderob.

Laura sleeveless shirt, black 199:- 

Storlek 36. Fråga mig inte varför jag föll för denna men det gjorde jag. Både på galgen och i provat tillstånd. Trots att jag aldrig någonsin har gillat rutigt… Mjuk, lagom tjock i tyget och riktigt najs att ha på sig. 

Och vad fick då följa med mig därifrån? Svar: ingenting. Fast det är en som jag inte riktigt kan få ur huvudet. Om ni känner för det kan ni ju alltid gissa vilken… eller åsikta vilken ni tycker jag passar bäst i… ;o) Nu: sovdags. Så Kram för idag!

9 kommentarer:

  1. Jag gissar på ugglorna eller den turkosa hooden.
    kram och godnatt

    SvaraRadera
  2. Du passar i allt! Men den vita stickade och den understa rutiga är extrasnygga tycker jag!
    Ha en bra dag! Tina

    SvaraRadera
  3. Nån av camoflagegrejerna eftersom du är så cool. =)
    Harry Potter-ugglorna var fina också.

    SvaraRadera
  4. Den sista, rutiga skjortan skulle jag valt utan tvekan! Så den får min röst..
    Kram

    SvaraRadera
  5. Tror du fluktar efter uggle tischan eller sista rutiga ärmlösa skjortan. :p Kramis

    SvaraRadera
  6. Anna jacket (den första) är riktigt läcker. Kram!

    SvaraRadera
  7. Laura Sleevless e skitsnygg på dig! Malin tröjan e inte dum heller:) visst tycker jag du passar grönt - snyggt till din hårfärg !

    SvaraRadera
  8. Sirpa i camo! Skitsnygg! Ska gå in på GT nästa vecka och spana.....Kram!

    SvaraRadera