Powered By Blogger

torsdag 3 januari 2013

Dagens – med en som satte igång dramatisk galenjakt


Bomullströja – Odd Molly Gimlet blouse, white, skinnjacka – Odd Molly CC jacket, almost black, jeans – Please, kort halsband med döskalle – Rock by Sweden, långt halsband med peacemärken – Uno de 50, handledsvärmare Odd Molly Aguarana sleevewarmer, multi, bälte – Cowboybelt, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. 

Den där bluströjan alltså. Gimlet. Shit vad den fick igång mig denna morgon… Som inleddes med att jag snabbläste lite bloggar i mobilen medan jag väntade på att kaffet skulle bli klart. Hamnar hos en viss Ros på Hornsgatan och ser hennes gårdagsstass. Innehållande just Gimlet. Som jag då plötsligt bara precis måste ha på mig den här dagen. Måste! 

Men! Var fanns den? Inte där jag trodde i alla fall. Fast istället för att acceptera det för stunden och leta efter den efter skoldagens slut istället så drog jag igång värsta dramatiska galenjakten. Vilket är ganska typiskt mig, det jag inte hittar bara precis måste återfinnas. På studs. Så jag röjde runt i såväl garderober som skåp som alla andra tänkbara ställen den kunde ha gömt sig på, och även otänkbara för den delen… Det fullkomligt tokflög klädespersedlar och saker runt i boningen. Som landade huller om buller på stolar, säng, bord, diskbänk, tvättmaskin… 

Men! Jag hittade den. Exakt i tid så jag hann kasta den på mig och precis komma med bussen till skolan. Och! Jag slipper vara sysslolös denna kväll, för jag har en hel del kaos att städa upp efter mig, om man säger så… Fast nu kom jag ju på att jag ska ha en svart Gimlet också. Men var finns den?... Attans! Nu bara precis måste jag ju leta upp den också… 
Är det någon av er som är lika sjuk i huvudet i ämnet ”måste hitta till varje pris och det genast”? Eller är det bara jag… Tjing för nu i alla fall! Och take care därute!

4 kommentarer:

  1. Super fed kombo Josanne :-) Love it...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Inte jag, men med han jag bor ihop med är det nu nu som gäller.
    Och då är det ju himla praktiskt att jag oftast har koll på vart det mesta i denna boning befinner sig. =)

    Väntar med spänning på om du hittar den svarta...;)

    SvaraRadera
  3. hhahha, du e ju rolig, men fint blev det, så jag förstår att du letade, KLem

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Ibland och särskilt när det gäller mina prästskjortor, då bara måste jag ha just den jag har tänkt mig vilket ju är helt galet för någon större skillnad är det ju inte på dem. Svart, svart, grå, svart, någon blå och en vit.
    Kram från Eva

    SvaraRadera