Powered By Blogger

måndag 14 januari 2013

Dagens – som stal till sig ett superschysst avbrott

En riktigt stor besvikelse och en lite mindre. En förkylning som hindrar skallen från att kunna tänka, har invaderat halsen med en himla massa ont och håller kroppen borta från alla form av träning. Saker att ro i land som mest känns som evighetshöga och snorhala berg att försöka kravla sig uppför och ett fucking kallt och grått januari ovanpå toppen av det. 
Då! I exakt rättan tid uppenbarar sig bästaste kombatanten i min by. Så jag stal till mig ett avbrott för superschysst långlånglunch på vegetarisk restaurang…


… med henne, köttfri lasagne och samtal på de flesta plan mellan bråddjup och glättig yta. Fast mest det förstnämnda… En eftermiddag som fick allt det där andra att blekna, humöret att flaxa uppåt och sinnet att anta en någon mindre mörkmulen kulör. Riktiga vänner! Det bästa som finns!!! 
Och det förmodligen mest obligatoriska som finns – visning av the stass of today:


Tunika i lila och grått - 4 Love and Liberty Anabelle tunic, svart kavaj - Forever 21 Zippered blazer, black, svarta jeans – Please, halsband – två Rock by Sweden och ett made by Pernilla, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2 och en skabbig frisyr som verkligen skulle behöva få komma i kontakt med någonslags frisör men det försöker jag fetförtränga, av utväxttekniska skäl... och kastar mig istället över en ny säsong av Project Runway som drar igång på tv3 alldeles precis nu. Peace out för idag!

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Det låter som en härlig lunchdate i mina öron och vegetarisk lasagne på det, hur bra som helst.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  2. Du forstår vist at hygge dig :-)
    God aften
    Kram

    SvaraRadera
  3. ja, låter toppen med lunchdate och jag tänkte just att du var så fin i håret, så vill du ha fatt på en frisör? Klem

    SvaraRadera
  4. Detsamma tebaks till dig <3
    Och jag går på små moln och är så glad över min fina, fina kisse!

    SvaraRadera