Powered By Blogger

söndag 13 januari 2013

Utlottning av superfinaste korten

Tove Jessica Frank är en av de absolut bästa fotografer jag vet. Framförallt för att hennes bilder har så otroligt mycket känsla i sig. Vilket definitivt kommer fram i korten hon gjort. Kort där verklighet möter dröm. Och hennes drömmar blir till verklighet. Kort som hon nu ställer ut på Formex i Stockholm. Så vad passar då bättre än att lotta ut tre kit av dessa här... tänkte jag och gör därför just det.

Kit 1

Kit 2

Kit 3

Om du vill vara med och tävla gör så här: välj ut vilket kit du helst skulle vilja vinna och skriv ner det tillsammans med svar på frågan: Vilken eller vilka av dina drömmar skulle du vilja se på ett kort? Detta ger en lott. 
Vill du länka hit från din egen blogg så ger det en extraröst i utlottningen. Glöm bara inte att tillägga i kommentaren att du länkar i så fall. 

Bra om du även plitar dit din mailadress. Vill du inte kasta ut den i offentligheten så maila den istället till mig på oddjosanne@gmail.com. Men! Du måste skriva en kommentar med svar på kit och fråga i en kommentar här för att det ska räknas som en röst. Okej?... I så fall drar vi igång det hela här och nu. Ni har på er fram till fredag, den 18 januari klockan 18.00. 
Därefter dras de tre vinnarna som presenteras här samma kväll. 

Vill ni se fler av Toves lovely bilder så kan nu göra det HÄR, vill ni läsa hennes blogg hittas den HÄR och har ni lust att besöka henne på Formex som drar igång imorgon så återfinns hon i monter C22:32. Lycka till! Och Kram för idag!

12 kommentarer:

  1. Strandgalopp vid havet i Skåne... Naturligtvis med tjusig Springare med mycket man och bara ben och svävande tyg... 1an faller mitt svåra val på...

    SvaraRadera
  2. Åh vad fina bilder. Klart jag vill vara med och det är kit 2 som fäller mitt hjärta.

    MIn dröm är att kunna flyga och sväva i en vacker klänning som en fé. Och jag liksom susar fram längs med horisonten och bara är...
    Flumelum jag vet men det är nog härligt att flyga.

    kram!

    SvaraRadera
  3. Kit 1 är så magiskt och mystiskt så det passar mig.
    Åh det finns flera drömmar som passar på kort (och andra absolut inte ;))
    Men varför inte den där drömmen om att få klappa ett lodjur.

    SvaraRadera
  4. Oh vad fina! Kit 2 drömmer jag om. Min dröm är att ligga i bland vitsipporna i bokskogen på våren. Med en bra bok och stor kopp kaffe. Fågelkvitter och i övrigt -tystnad!

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Kit 3! Jag föll pladask för bilden med flickan som jag direkt såg som en symbol för det som (enligt tarot) symboliserar hur mitt år ska bli; In i ljuset, ut ur mörkret. Vilket även är min dröm efter att ha varit sjuk en lång tid.
    Ha en fin dag :o)
    Hälsn. Eva

    SvaraRadera
  6. Verkligen superfina kort! Svårt att välja för alla är lika fina.men jag lägger min lott på kit nummer 3.
    Jag skulle gärna vilja se de första vårtecknena på bild på ett kort för det är vad jag drömmer allra mest om just nu. Det kan till exempelvara små blommor som tittar fram, knoppar på träden och småfåglar som flyttat tillbaka. Gärna i ett pastelligt skimmer så det blir så som du skriver om drömmar som möter verklighet.
    Ett sådant kort hade gjort mig glad!
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  7. Hm, svårt men kit numero 2 faller mig mest i smaken. jag vill se havet, sanden och solen, det är det jag drömmer om allra mest just nu. Klem

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Drömmen om fred och frihet.
    Nummer två för hjäran i luften. Kramar

    SvaraRadera
  9. Nummer 3 fastnade jag mest för även om alla är jättefina på sitt sätt. Ett kort där någon sväva ovan hustaken i en vacker böljande galaklänning det hade varit häftigt och symboliskt! Isabella

    SvaraRadera
  10. ÅH, så fin tävling!
    Kit nummer 2 föll jag för, så vackra kort!
    Min dröm: hmm mina två Sessor springande i skira sommarklänningar över en blomsteräng en sommardag. Det symboliserar glädje för mig.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  11. Fina kort med djurmotiv helst hundar och katter är vad jag skulle önska mig. Fastnade för de översta korten här så vill gärna ha dom om jag har tur att vinna. Mejlar min mejladress. Mia

    SvaraRadera
  12. Jag önskar helst Kit 3! Min dröm är Odd Molly, jag är ganska nybliven fantast och många av de vackra mönster på de äldre plaggen tror jag hade blivit underbara på kort!
    Vänliga hälsningar
    Malina

    SvaraRadera