Powered By Blogger

lördag 19 januari 2013

Dagens – överdriver, jagar litteratur & frågar er

Överdrifter. Så jäkla typiskt mig… Som i att först kalasa loss på en blandad samling kakor, bortglömt julchoklad och en gigantpåse chips. På tal om det där med överdrifter… Fast jag hann inte riktigt sätta i mig hela chipspåsen, illamåendet hann före… 
Och då bestämmer jag mig, att jag måste börja äta vettigt, igen. Och för att inte stanna vid bara tanken och kanske glömma bort den, vilket är lätt hänt, tänker jag… så får jag hux flux för mig att jag istället ska lära mig typ rubbet om kost och hälsa och träning och hela det där alltet, som vi kan kalla sund livsstil… Så! Jag kastar mig ut på nätet i jakt efter böcker i ämnet… Halleluja vilken djungel! 
Springer mest på de som avhandlar gå ner i vikt på alla möjliga, och troligen även omöjliga sätt… Men sådana är jag INTE ett spår intresserad av. Jag vill inte bli smalare. Jag vill bli friskare, starkare, snyggare… :o) 
Så! Är det någon av er som har tips på bra litteratur för det ändamålet? Alla tips mottages med största möjliga tacksamhet!... Och belönas i förskott med vetskapen om vilken som var min stass of today:


Stickad tröja – Odd Molly Patchwork jumper, vintage white, jeans – Please (vad annars...), sjal - Hunkydory Perfectly square scarf, black. 

På tal om stassar, är det förresten någon som tittar på P3 Guld på svt1? Och är det i så fall någon som håller med om att det mest verkar som en tävling i fulaste stassar, ever?... Och ja, jag tror själv att jag klär mig skitsnyggt, okej… :o) Kram!

1 kommentar:

  1. Åh, favvoböcker..?
    "Jag vill ju bara se bra ut naken" av Jonas Colting. Som för övrigt är en superhjälte. Triathlon och sånt.
    Rutiga hälsokokboken,
    Maximal Muskeltillväxt,

    När det gäller mat så tror jag på varierad kost. Gott och mycket hemlagat. Äta mycket, träna mycket.

    Kramar och suss gott

    SvaraRadera