Powered By Blogger

onsdag 2 januari 2013

Dagens – som är glad över slarv & lite självanalytisk

Ibland är jag jäkligt glad för att jag är slarvig. Som att kläderna jag använde en stund på dagen i förrgår inte var undanplockade utan låg i skottlinjen för min framfart i morse. Bara att rycka och kasta på sig. Kanon när det visade sig att jag försovit mig lite småbrutalt sådär.  
Tillräckligt för att hinna bli idiotstressad men ändå komma precis i tid till skolan drog igång... Intresseklubben antecknar… Stassen för dagen var i alla fall: 


Svart bomullsblus – 60 Days, svart kofta med paljettbling – HM, halsband – det silvriga Rock by Sweden, det med färger made by Pernilla – Pärlan, handledsvärmare Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey, jeans – Please, bälte – Cowboybelt, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. 

Och ämnena som avhandlades denna dag var gruppsamverkan och ledarskap. Intressant. Och lite lagom självanalytiskt. Kan vara bra ibland, speciellt som det fått mig att vilja ta tag i lite jobbiga saker nu, sådana jag skjutit på alldeles för länge och därav går runt med lite ständig magontsångest över. Inget som har med grupp eller lederier att göra men väl hur jag är. Och inte vill vara. 
Så! Raskt över till det lite jobbiga nu. Innan analysen går över. Liksom… Tjing!

4 kommentarer:

  1. Kramar och tack för pratet i dag, och dyk inte för djupt i analyserandet. En matsked brukar räcka per dag. :)
    kram

    SvaraRadera
  2. Analysera och reflektera; så man kommer vidare här i livet. =)

    SvaraRadera
  3. Så himla fin blusen och koftan är tillsammans,ja allt det andra till också förstsås! I bland borde man vara värd en medalj för extremt snabb tillfixning på morgnarna. Du får en medalj av mig, banne mig!
    Kramar

    SvaraRadera