Powered By Blogger

söndag 27 januari 2013

Gårdagens stass – med fråga om kombos

Den blev hastigt och lustigt, med betoning på det senare, påkastad i det väldigt snålt tilltagna tidsutrymmet mellan gymbesök och fika på stan. Uppbyggd på stjärnjeansen som anlände förra veckan och som jag hade megalust att premiära. Men! Jag fick inte riktigt till kombinerandet. Kände mig helt vilsen och därför blev det mest ett knasigt mischmasch, tycker jag… 
Så därför frågar jag er; vad tycker ni jag ska slänga ihop med dessa jeans istället? Vad det gäller färger? Ni kanske till och med har förslag på passande plagg?... :o)


Svart stickad tröja – Odd Molly Silky-knit jumper, linne under – Odd Molly Bystorm slip top, almost black, kofta – Odd Molly Timeout wrap cardigan, dark blossom, jeans – Circle of Trust Lodi denim star, sjal med amerikanska flaggan – gammal utan märke, halsband – Rock by Sweden, armvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey, nitbälte – Cowboybelts, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. 

Var rädda om er därute och hoppas ni får en riktigt bra söndag. Peace out för nu!

5 kommentarer:

  1. Jag tror det hade varit snyggt och fräscht med något vitt till. En kortare tröja eller blus för de sitter grymt snyggt på dig upptill vilket de INTE gör på mig! :o)
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  2. Ohh så fina. Jag har lite dille på stjärnor just nu men vet i tusan om mina något större ben än dina ka han just detta mönster på sig. Du är dock superfin och mitt råd är nog mest att inte ha så mycket mönster upp då byxorna har det. Kramis

    SvaraRadera
  3. Läckra jeans ;) tror det hade varit snyggt med en kortare tröja utan mönster men gärna med färg eller en kort blus, figurnära är snyggt på dig.
    Kram Karin

    SvaraRadera
  4. Endast enfärgat upptill! Vitt, rosa, svart, turkost ,lila m.m.
    Mvh V

    SvaraRadera
  5. Tror en svart kofta till blir bättre och mer enhetligt.
    Coola jeans!

    SvaraRadera