Powered By Blogger

fredag 4 januari 2013

Dagens – fru smutsgris i hela kulörspannet av svart

I morse var en sådan där, smått förhatlig, morgon  då jag inte hade ett skit att ta på mig. Inget. Nada. Som funkade i alla fall. Och där tre stassar därför åkte på för att raskt vråldissas och flyga av på direkten igen. Så det blev fru smutsgris med blus som återanvändes trippelt utan tvätt emellan som anlände skola idag.


Svart blus – 60 Days, kofta Odd Molly Timeout wrap cardigan, vintage dark grey, halsbandssjal som jag inte har koll på märket på, svarta jeans – Please, bälte – Cowboybelt, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2.

Bara svart, men inte en enda samma ton av svart. För vi pratar istället hela kulörspannet som kanske inte är helt och fullt kompatibla med varandra… Så ifall ni undrar hur jag kunde tycka att det funkade så är ni inte ensamma, jag fattar det inte heller. Men! Jag blev inte inburad av modepolisen, idag heller… så jag kanske inte har minsta spår av smak, men jag har tur… Och så kan jag svamla hur mycket menlöst skit som helst, tydligen…  ;o) God natt & tjing för idag!

3 kommentarer:

  1. Godkväll eller natt,
    Jag tycker att du är lika snygg som alltid, en massa olika svart är snyggt och blusen ser nästan blålila ut. Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Kan bara hålla med om att det är en snygg outfit! Ha en fin helg. Kramis

    SvaraRadera