Powered By Blogger

söndag 20 januari 2013

Önskelistor vs verklighet – så blev det med SS 2012

Har roat mig med att gå igenom gamla önskelistor. Sådana som jag totat ihop i samband med att Odd Molly släppt produktbilderna till allmän beskådan. Ganska kul det där, att se vad jag gillade då. Och ännu roligare att jämför med hur det blev, vilka plagg som jag faktiskt föll för även irl. Så därför har jag totat ihop listor för 2012. En för vår och sommar, en för höst och vinter. Listor som såklart blir allmän terror här… :o) Med start på Mollysarna under förra årets första halvår.

DE SOM HAMNADE I MIN MOLLYROB:

Rock-a-fellow slip top, golden porcelain

Det fanns aldrig någon tvekan. Toppfavoriten på pappret visade sig vara segerkandidat även irl. Och därför införskaffades även den mörkare varianten. Flera gånger till och med eftersom jag hann byta storlek två gånger under våren. Och då denna fortfarande hör till Mollyrobens gunstlingar så är jag ännu på jakt efter denna lilla sak i vintage dark grey i storlek 1. Så vet ni om ni skulle råka springa på just en sådan, eller har en att sälja… :o)

Good s/s dress, white

Eftersom denna shopsades ganska tidigt på året har den hängts sig för stor i Mollyroben… och är därför till salu, så vet ni det också om ni skulle vara intresserade av att adoptera den… :o). Storleken är 2 och ryggen är amazing...

Tadaa long dress, vintage turquoise 

Först var jag helt inställd på att jag ville ha denna långklänning i färgen berry men ändrade mig och tvekade ganska länge mellan turkos och rosa. Slumpen föll på kulören på bilden. Tyvärr inte speciellt mycket använd, skyller på skräpvädersommar men kanske att den får revansch om några månader…

White bikette denim jacket, chalk 

Efter ett par års jeansjackemani, men enbart i den blå sfären, var denna ganska självklar att bli shopsad. Trodde dock den skulle bli mer använd än vad den blev. Men det är ju aldrig försent att göra något åt det.

Sedan flyttade även ett par helt andra vår- och sommarMollysar in, men eftersom de inte var förhandstippade som favoriter så är de inte med här. 

DE SOM INTE HAMNADE I MIN MOLLYROB:

Russell cardigan, vintage white

Fick tyvärr aldrig chans att stifta bekantskap med denna i verkligheten. Vilken känns lite synd nu när jag ser den igen för den är verkligen snygg…

The silken tunic dress, vintage dark grey

Provad och älskad men prislappen satte stopp för en intimare relation mellan oss. Lyckades aldrig hitta den på rea heller så den står faktiskt kvar på önskelistan.

Scentuality slip dress, vintage dark grey

Provades, dock i annan färg men gick bort direkt eftersom den var alldeles för lång och därför inte ett spår snygg på mig.

Ceremony ss dress, lite blossom

Snygg på bild, fin på andra men inte på mig så det blev ett kort möte i en provhytt och sedan sågs vi aldrig mer igen.

Heavy metal long dress, apricot

Högoddsar utifrån produktbilden, inte lika smickrande som önskvärt på mig så gnistorna slocknade totalt.

White stretch jeans, chalk 

Eftersom jag gick och kärade ner mig i ett annat jeansmärke tidigt på året och införskaffade ett par vita byxor från dem (ja, Please…) så brydde jag mig aldrig om att ens prova dessa. 

Jaha och vad får man då ut av det här? Ingen aning. Kanske att det sällan blir som man tänkt men det är ju knappast någon nyhet inom vilket område vi än pratar och man kanske inte prompt och tvunget måste få ut en himla massa av allting här i livet heller, så jag lämnar det, och er, för nu... Kram!

2 kommentarer:

  1. Kul att se! Listor är ju alltid kul :-)
    Rock-a-fellow är verkligen som gjord för dig! Underbart när det blir så rätt...
    Kram och ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  2. Den översta godingen står det ju ditt namn på! Och jeansen i inlägget under, helt jävla snusksnygga!! Kul att du fick tag på ett par! Kram

    SvaraRadera