Powered By Blogger

tisdag 29 januari 2013

Dagens, en till salu & ny chans att vinna kort

Eftersom jag förmodligen är slöast i världen så blir jag aldrig färdig att plåta alla Mollysar jag har att sälja… så därför blir det ingen mastodontbloppis idag heller. Fast innan veckan är slut ska jag… Så för att peppa igång mig själv lite där så kastar jag ut en så länge. Molly. Till salu. Om än i produktbildsformat, men jag kan såklart ta egna foton om någon skulle önska det. Jag pratar om denna:


Nylon parker coat, almost black i storlek 1. Jag köpte den då jag tyckte att mina 3:or var alldeles för stora. Men hur det än var med det så är det de jag ändå använt hela hösten/ vintern och denna har därför bara blivit hängandes. Jag köpte den i begagnat nyskick och har bara använt den själv en enda gång, så skicket är med andra ord kanon. Jag vill ha 1200:- inklusive frakt för den. 

Vill ni inte shoppa jacka kanske ni vill ha en ny chans att vinna ett par av de där superfina korten som Tove Frank gjort. I så fall är det bara att klicka HÄR
Och vill ni inte det heller så kanske ni är lite nyfikna på vad som varit min dagens stass denna tisdag… ;o) Och därför kommer den intrippandes här:


Virkad tunika – Odd Molly Forsome tunic, dark pink, underklänning – Odd Molly Rock-a-fellow silk slip dress, lite red, kofta – Odd Molly Timeout wrap cardigan, vintage dark grey, jeans – Please, färg: espresso, döskallehalsband – Rock by Sweden, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, silky pink, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. 

Önskar er en riktigt dejlig kväll. Själv ska jag krydda den med lite skoljox. Ciao!

4 kommentarer:

  1. Men hallå du kan väl inte ha bloppis när jag sitter på flyget?
    Eller jo det kanske är jättebra förresten... ;)

    SvaraRadera
  2. Vilken snygg kombo! Den där blev jag kär i..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag kör envist på 3 i de där jackorna och Parker nylon. Tycker det är så skönt med riktigt stora vinterjackor som jag kan bylsa in mig i och så går de ner ordentligt över rupan :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Skitläcker den där virkade saken:) Kram!

    SvaraRadera