Powered By Blogger

lördag 5 januari 2013

En sådandär riktigt megabra dag

Tycker mest att mina dagar ingår i den pissiga kategorin. Som i vardag, rutiner och tråk. Och jag har ganska svårt att bara befinna mig i vardag, rutiner och tråk. Det gör mig uttråkad, rastlös, kinkig... Men! Lite då och då dyker det upp en riktigt megabra dag, som liksom skiner av sig, och gör att den där pissiga klumpen av dagar ändå funkar att ta sig igenom. 
Det här är en sådandär avskinande dag. Med ett superskoj träningspass, en efterlyst Molly att plocka upp på postutlämningen och inte minst en långfika med en människa jag kanske inte direkt känner så bra men gillar som tusan.


En smart, rolig, vacker, kreativ tjej, med massor av idéer, och en så sjukt grym känsla i sina bilder att hon lätt kvalar in som en av detta landets bästa fotografer. Absolut bästa! Som ska ställa ut på Formex om en dryg vecka (och jag ska hjälpa henne med en text till den tillställningen, kul...) Så det lär troligast bli lite reklamat här om henne framöver...
Nu ska jag dock ge mig ut på havet för bland annat lite vinshopping. Kunde ju kommit på det där med vin innan Systemet hann stänga... men men, en utflykt kan ju också få det där med vardag, rutiner och tråk att kännas lite mindre pissigt... Tjing för nu! Och var rädda om er därute!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Låter bra! Jag har också haft en sån där bra dag idag. Är det möjligen solen som hjälpt till här? Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Solen kan nog mycket väl ha vart delaktig! Jag tycker mig märka stor skillnad mellan när den är framme och när den är på rymmen. Kram!

      Radera
  2. Härligt att höra. Och appropå gårdagens svarta kombo...jag tror inte stilpolisen kommer och tar dig för det var fint det med.
    Överhuvudtaget så tror jag inte de har bemanning så här års. :)
    kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... det måste vara det, obefintlig bemanning, jag tyckte väl det var konstigt att de inte syntes till ;o) Kram!

      Radera
  3. Ja det behövs en och annan megabra dag emellanåt och egentligen är de ju fler än man tror. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är väl kanske så, att de är fler än man tror... Får sluta vara så kräsen ;o) Och gissa vem som så smått börjar läsa en viss ok... :o) Kram!

      Radera