Powered By Blogger

torsdag 31 januari 2013

Inte roligare än en dagens & en bortglömd provning

Raderar bilder i mobilen och hittar en provning som visst fallit i totalglömska. En provning av några träningslinnen på Stadium förra veckan. Jag är ganska såld på Better bodies linnen men bestämde mig för att ge ett par något billigare toppar någonslags chans. Inget upphetsande att flasha men kastar in dem här i alla fall:

SOC w swerve singl, purple blue mel, 249:- storlek 36

SOC w soft singlet, blue s13, 149:- storlek 36

SOC w train singlet, bright pink, 199:- storlek 36

Adidas ESS MF 3S tank, joy red, 299:- storlek 36 

Och så var det med det liksom. Jag kan inte riktigt bestämma vad jag tycker om dem, vad tycker ni?... Eftersom jag är inne i ett litet städstim just nu, som jag är rädd att bryta om jag häckar här för länge (vilket jag av erfarenhet vet är riktigt lätt hänt…) så blir det inte roligare än såhär. Snarare ännu tradigare, med en flukt på min stass of today, som var denna:


Svart tantkofta med bling i form av paljetter och pärlor – Derhy, camojeans – Please, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey, bälte – Cowboybelt, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. Peace out!

3 kommentarer:

  1. Första och sista tycker jag är jättefina, gillar ryggen på dem :) Ha en fin kväll! Kramar

    SvaraRadera
  2. Inte så hemma på träningskläder men skulle verkligen behöva en ny top. Gillade den rosa jätte mycket. Vart hittar man den? Tycker du var väldigt snygg i håret på de sista bilderna! Haer du plattat det? Kramar

    SvaraRadera
  3. Håller med Bettina, just översta och sista var superfina! Klem

    SvaraRadera