Powered By Blogger

tisdag 15 januari 2013

Dagens – sjuk & gnällig men ändå inne i ett motsatt tänkläge


Tyckte vädret andades snökryddad kyla när jag vände till aktuell sida i gatukonstkalendern i morse. Det visade sig snabbt att det var i princip just det tillståndet som gällde i verkligheten också.


Japp, snön har återigen invaderat min lilla del av Skåne. Väljer att inte lägga någonslags tyckaraspekt på det eftersom det finns både för och nackdelar. Som med det mesta annat i livet… Och så har jag haft ganska fullt upp med att överhuvudtaget lyckas hålla mig på benen och överleva skoldagen då förkylningen är i sitt esse just nu. Feber, snorande, nysattacker och en sprängdundrande huvudvärk är ju inget som direkt bidrar till ett toppformsmående… Shit vad gnälligt det här blev… Sorry… Fast jag gjorde i alla fall ett försök att liva upp mig själv med hjälp av ett par blomster denna dag:


Stickad tröja – Odd Molly Wildside jumper, chalk, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, royal, svarta jeans – Please, stor stickad sjal – Hunkydory Perfectly square scarf, black, katt på golvet - Muffin, resten = same as always. 

Trots det neggoklingande buhuandet här så är jag inne i ett läge av “försöka se det positiva istället för att vältra mig i det negativa”. För det finns som sagt både bra och skit, såväl för- som nackdelar, med det mesta… så därför jobbar jag stenhårt på att skita i att kräla runt i det nedrivande. Det är fan inte lätt och återfallen duggar, men det går framåt, i rätt riktning... 
Till exempel som i att jag kanske mår skit just nu men jag är förkyld, inte döende, så i jämförelse har jag inget att jämra mig över… så därför kan jag ju lägga ner det på direkten… :o) Och istället återgå till något lite viktigare; min kamp att försöka fixa mig en praktikplats… Tjing för nu!

4 kommentarer:

  1. Spännande med praktik. Hoppas du hittar nått bra! Kramis

    SvaraRadera
  2. Vilken läcker kalender!
    Jodå snön attackerade med full kraft på min väg hem igår.
    Orsakade en extra vistelse på 45 min i Hässleholm; nåt man ju gärna slipper.
    Men inte ens det fick mig att bli på kass humör - jag är fortfarande så jippiglad för min fina katt.

    Messade en gammal vän idag och hoppas hon kan hjälpa dig.

    SvaraRadera
  3. you are invited to follow my blog

    SvaraRadera